Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
13 godzin temu, Phoenix. napisał(a):

Oczywiscie, ze jest ;)

20250420083049_1.thumb.jpg.77942f3d58eae0e6fbe143bd5c33272d.jpg

20250420083234_1.thumb.jpg.e0b4e3738a7cd3f52154051b95f46f15.jpg

He, he, wychodzi na to, że twoje twierdzenie jest równie prawdziwe jak moje, bo u mnie nie ma. Czyli, powinniśmy uznać: "że zależy..."

iNS5J7u.jpeg

• 4 tygodnie później...
Opublikowano
W dniu 14.05.2025 o 20:06, voltq napisał(a):

To prawda z tym kolejnym dodatkiem do cyberpunka ? 

Skąd w ogóle to pytanie? Jakieś źródło, bo pierwsze słyszę ;)

Opublikowano (edytowane)

Kaskę Redzi mają zrobić na CP2077 na Switcha 2. Gra jest obecnie na 5 pozycji pod względem popularności na e-shopie wśród 17 tytułów startowych NS2. No i jeśli anime na Netflixie będzie udane, to wpadnie znowu ze 100 mln PLN z ekstra sprzedaży Cyberpunka wywołanej zainteresowaniem serialem.

Edytowane przez tgolik
  • Like 1
Opublikowano
Godzinę temu, tgolik napisał(a):

Kaskę Redzi mają zrobić na CP2077 na Switcha 2

Tu sie zgodze ale anime to odlegly temat na kolejny raport :D 

Ale czy cyberek na switcha bedzie taki dochodowy?? Tutaj moze byc roznie.

Opublikowano

Liczę, że sprzeda się 0,5 mln kopii na Switcha. Z 50-70 mln PLN powinno wpaść. A anime raczej obejrzymy w przyszłym roku. Program motywacyjny obejmuje okres 2023-2026. Do jego wypełnienia potrzebne są takie strzały 50-100 mln PLN netto.

Aha, dojdzie jeszcze w tym roku ze 100-200 tys. kopii Cyberpunka na nowe procesory Apple.

• Like 1
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano (edytowane)

Virtuos zdradza szczegóły

Jakiś koleś z reddita, a nie Virtuos i wydaje mi się, że tytuł został zmieniony bo był taki Cyberpunk 2077 otrzyma kolejne DLC?!

Teraz już nie ma wykrzyknika.

Jednak dobrą mam pamięć bo zmienili tytuł patrząc na pierwsze komentarze tej wiadomości:

Tytuł z twierdzeniem:
"Cyberpunk 2077 otrzyma kolejne DLC!"
Dalej sugestia:
"może pracować nad nowym DLC"
i nic nie wiesz ;(

Ten portal jest prowadzony przez totalny odklejeńców na poziomie gorszym niż gówno burze z onetu lub wp.

Już samo to, że nie pierwszy raz zmieniają tytuł głównej wiadomości świadczy o tym jaki to jest poziom.

Dziwi mnie też to, że cały użytkownicy cały czas wytykają ten nędzny poziom i zamiast stamtąd zniknąć to cały czas tam siedzą:

Screenshot-2025-06-04-at-22-10-41-Cyberp

Edytowane przez Gothic
  • Haha 1
Opublikowano

Musisz miec naprawde nudny dzien jesli chce ci sie wgl pisac o tym i tracic czas, zeby rozmkminiac jakis tyt :hihot:

Nie wiem czy wiesz ale kazdy portal daje jak najbardziej krzykliwy tyt dla klikow i jest to norma ale chyba od wczoraj czytasz jakiekolwiek strony :D 

Opublikowano (edytowane)

Nie każdy bo tylko PPE jest takim dnem, gdybyś dał link z bardziej normalnego portalu to nawet bym na to nie zwrócił uwagi, a, że nie lubię jak ktoś robi z kogoś debili i uwłacza ludzkiej inteligencji to o tym wspomniałem bo właśnie pamiętam, że tytuł był inny i go zmienili.

Tutaj jakoś można było normalnie:

https://www.gram.pl/news/cyberpunk-2077-otrzyma-drugi-dodatek-poszlaki-szybko-zostaly-usuniete

Edytowane przez Gothic
  • Haha 1
  • Upvote 2