Skocz do zawartości

Monster Hunter Wilds PC/PS5/Xbox Series

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Obejrzałem. Trochę przesadza w kwestii sterowania. Nie jest aż tak nieintuicyjne, szczególnie myli się przy przywoływaniu wierzchowca - nie ogarnął, że wystarczy wcisnąć strzałkę w górę na padzie, aby to zrobić. Opcji personalizacji jest tutaj mnóstwo.

• Upvote 2
Opublikowano

Chyba mam problem - uzależniłem się. xD

Zrzut-ekranu-5.png

Prawie wszystkie bronie sprawdzone. 

Zrzut-ekranu-6.png

Jak widać, przoduje SnS – fantastyczna broń, świetna zarówno do ataku, jak i obrony, a przy tym bardzo mobilna.

Mimo że poświęciłem sporo czasu, nie jestem zbyt dobry w tej grze. Mój rekord z "hartowanym” Rey Dau to 11 minut. Wciąż nie mam 3-tier dekoracji. :placz2:

• Like 1
Opublikowano

Masz tyle godzin, a jak z achievami? Odpaliłem konsolę PS5, a tam znajomy grał w MH Wilds, patrzę a ten ponad 100 godzin i wbił platynę, ale on to lubi tego typu grę, MH Rise na Switchu miał ponad 200 godzin, i platynę w Wild Hearts- czyli podróbka MH od EA.

Gram powolutku, miałem dwa dni przerwy, ale trzeba będzie przejść.

Opublikowano

Zrobiłem wszystko na 80%. Resztę raczej ominę. Jakoś nie mam zamiaru łowić ryb – gdyby chociaż oferowały ciekawą nagrodę, jak strój w Stellar Blade… kto wie, ten wie.:cool: Albo jedno z osiągnięć to przejrzenie 30 profili innych graczy :E  – to nie dla mnie. Najważniejsze trofea związane z polowaniami wbiłem. Mnie to wystarczy. 

• Like 1
Opublikowano

Może to poprawić wydajność i wczytywanie wyższej jakości tekstur. 

Kilka nowości i zmian w balansie:

https://www.monsterhunter.com/wilds/pl/topics/director-letter/

Cytat

Dzisiaj ogłoszono, że Monster Hunter Wilds sprzedał się w ponad 10 milionach egzemplarzy na całym świecie.

Ogromnie nas cieszy, że tak wiele osób na całym świecie decyduje się na grę.
Aby uczcić przekroczenie progu 10 milionów, planujemy udostępnić darmowy pakiet przedmiotów dla społeczności, zatem czekajcie na więcej informacji.
Chcielibyśmy również podziękować Wam za liczne komentarze, przemyślenia i opinie, które napłynęły do nas od momentu premiery gry.

Ładny wynik. 10 baniek w ciągu miesiąca. :thumbup: 

• 3 tygodnie później...
Opublikowano (edytowane)

Kupiłem wczoraj, przeszedłem przedwczoraj (do napisów, wiadomo że to dopiero początek), i tylko ostatni potworek zajął mi dłużej niż 10 minut, 13 bodajże. Nigdzie nie zginąłem, niczego nie musiałem powtarzać. Narzuca się pytanie, czy to jeszcze monster hunter? 

Niezmiennie jak na razie:

World>wilds>gowno>rise

Edytowane przez Latest Trick
  • 1 miesiąc temu...