NVIDIA RTX 40x0
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez Winter · Opublikowano
Masakra, jak nie liczą się z ludźmi. Wymieniają ich sobie wedle woli, a reszta nie ma co jeść. Chory świat. -
Przez Oldman · Opublikowano
ja to widze tak: cała europa jest obsrana przed Kacapami bo ci są nieobliczalni i skłonni do posłania połowy swojej populacji byleby wygrać, dodatkowo mają duzo broni atomowej która nawet jesli czesciowo jest na poziomie złomu to i tak jakis tam procent pewnie jest skuteczny i działający. I Rosja wie ze europa sie boi, dlatego to wszystko tak sie kręci. -
Przez Passt · Opublikowano
Konto już odzyskane. Ja przez prawie 3 lata nie miałem dodatkowego antywirusa, oprócz systemowego, co koledzy w tym wątku napisali, że nie było najlepszym wyjściem. Włączyłem sobie również Steam Guard na smartfona. -
Przez narmiak · Opublikowano
Jest różnica między portem zablokowanym, a NATem wynikającym z braku publicznego IP. Będąc za NATem operatora ciągle masz możliwość nawiązywania połączenia ze swojej sieci na zewnątrz i nic tego nie blokuje. Jeżeli porty są zablokowane, to zazwyczaj robi się to w obu kierunkach i połączenie nie jest możliwe nawet z wewnątrz. W tym wypadku nie ma to najmniejszego znaczenia. Porządny router miałby wbudowany firewall, na którym dało by się ustalić odpowiednie reguły, a najlepiej pozwoliłby na zablokowanie wszystkiego dla konkretnych urządzeń i przepuszczanie tylko wcześniej zatwierdzonego ruchu. Jeżeli dziecko gra na komputerze, to ja bym po prostu w Windowsowym Firewallu zablokował tej aplikacji dostęp do neta. Oczywiście jeżeli popełniono podstawowy błąd czyli dano dziecku admina na komputerze, to taka blokada zostanie wyłączona po 10 minutach googlowania. -
Przez Ali · Opublikowano
Co do asrocka to albo jestem ślepy albo podczas ustawiania wentylatorow zabrakło jednej kluczowej rzeczy... RPM Mogę se ustawić % ale nie widze ile to RPM więc... Dlatego misaielm zainstalować fan Control. Poprzednia płyta MSI miała o wiele lepszy UI (No chyba że jw - jestem ślepy)
-
-
Aktywni użytkownicy
Rekomendowane odpowiedzi