BIG FORMAT GAMING DISPLAYS - dyskusja o dużych ekranach w roli monitora
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez lukadd · Opublikowano
Są takie laski, że będą dawać zawsze, ale dopóki będzie im się opłacało Nic nowego. Tak samo jak są tacy faceci, że non stop szukają wrażeń. Też nic nowego. -
Przez Zas · Opublikowano
Czy wy w ogóle czytaliście jakie było tło tej sprawy? Nikt nie wymagał, by szkoła łamała prawo i np wpisywała nowe imię w dokumentach. Do tego nie chodziło o żadne fanaberie ale o osobę z orzeczeniem od lekarza psychiatry i w trakcie terapii. Ale się niektórzy zagotowali. I wszystko to z troski o Polskę! A tymczasem całej sprawie daleko do woke jak stąd do Jowisza. -
Przez hubio · Opublikowano
A oto kolejny przykład jak władza pod płaszczykiem czegoś dobrego zarzyna przedsiębiorców: https://www.pit.pl/aktualnosci/nowe-powiadomienia-z-zus-przedsiebiorcy-szybciej-dowiedza-sie-o-zaleglosciach Wcześniej całymi dekadami było tak, że póki nie weszło się w okres odsetkowy czyli w praktyce 4-6 miesięcy ZUS nic nie robił ludziom co nie zapłacili (W 99% nie zapłacili bo nie mieli, a nie nie chcieli). Teraz to będzie tak działać: - Opóźnienie - natychmiastowe "przypomnienie" z terminem 7 dni. - Brak wpłaty - upomnienie z terminem wpłaty 7 dni. - Brak wpłaty - egzekucja. A więc po jakiś 14 dniach egzekucja mimo, że nawet jeszcze nie weszło się w okres odsetkowy! Brawo Panie Tusk! To nawet PiS na to nie wpadł Na pewno przedsiębiorcy się bardzo "ucieszyli" z tej nowości -
Przez Eltik · Opublikowano
Mam przyjaciela, znamy sie od podstawowki on ma 2 dzieci, mial narzeczona a ja jestem po drugiej stronie w sensie brak ulozonego zycia. W maju zeszlego roku sie spielismy po tym jak mi dowalil ze on cos w zyciu ma nie tak jak ja....poczekalem 3 miesiace i laska go wywalila z domu, placi alimenty ale mu tego nie wypomnialem. Od tamatego czasu poznal mnostwo kobiet z 12 chyba mial kontakty seksualne w ogole one strasznie na niego leca, ma mega powodzenie i dzis byl temat dziewczyny z ktora teraz zaczal sie spotykac. Chodzi o to ze ona mu powiedziala ze bedzie mial seks kiedy tylko bedzie chcial a ja mu mowie ze za bardzo w to nie wierze. Dostalem odpowiedz ze nie wierze bo nic nie przezylem. Ta ilosc lasek sprawila ze on naprawde ma sie za boga zycia i chyba juz troche odlecial w kosmos. Nie zycze mu zle oczywiscie ale zeby znow nie zaliczyl gleby morda o zyciowy beton bo chyba pycha juz mu za mocno wjechala. Co myslicie
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi