BIG FORMAT GAMING DISPLAYS - dyskusja o dużych ekranach w roli monitora
-
Ostatnio przeglądający 1 użytkownik
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez Kamiyanx · Opublikowano
A musi śmierdzieć? Serio, ja nie mam problemu z zażartymi dyskusjami w tym temacie. Ale takie słownictwo, jak było dotychczas, mnie zwyczajnie razi. Też mnie to dziwi. Nie wiem, naprawdę tak trudno napisać post bez rynsztokowego języka? To naprawdę razi, na niektóre posty już nawet nie odpowiadam, bo jak sobie pomyślę, co tam jest, to takie... ech A mało to jest instytucji innych niż policja, które się tym zajmują? Szczerze mówiąc, nie widzę w tym nic śmiesznego. No chyba że ciebie bawi czytanie o "dzikusach" w tym temacie. Ja tutaj wchodzę, żeby sobie poczytać o jakichś nowinkach, podyskutować, a nie patrzeć na język bez komentarza. Nawet jak dam bloka, to ktoś inny będzie na to odpisywał. Myślę, że wszyscy to rozumiemy. Po prostu czasami jest tu przesada, a główna zasługa w tym jednej osoby. Tak czy inaczej, dziękuję jednak za reakcję, nie chciałbym już tu off-topować. Pzdr. -
Przez Michaelred · Opublikowano
Widzisz w tym zacytowanym przez siebie 257 k.k. jakieś rozróżnienie, które daje ci prawo jednych tak nazywać, a innych nie z jakiegoś powodu? No to przestań pisać brednie -
Przez Art385 · Opublikowano
Czaje właśnie rzeźbie a przy okazji instaluje aktualizacje do 24h2 bo lubię życię na krawędzi . Wyłączenie C-state na razie rozwiązało problem z USB zarzuciłem mu torrenta z kopiarki na HDD i oglądam YT. Wygląda ok wcześniej po minucie już był fuckfest. Teraz czego menel randomowo nie bootuje. Wiem już, że z jakiegoś powodu po włączeniu R-BAR jest padaka. CSM na ON wygląda, że śmiga ale to się okaże jutro rano na cold boocie. Na koniec zostaje stepping 100mv na SOC1.2v a potem 900-1000-1100. Ciekawe, który badziew na USB robi problem będę miał bekę jak to klawiera. -
Przez CavieZ · Opublikowano
No nic pograłem dzisiaj i dałem jej jeszcze szanse. Ponad 20 godzin ograne. Niestety dla mnie zawód :(. Eksploracja leży. A to było dla mnie najważniejsze. W Skrzyniach mamy ciągle to samo. Gra jest nie zbalansowana. SI słabe jak but, Szkoda :(. Szczerze? Starfield ma o niebo lepszą eksploracje (omijając wygenerowane planety). Podsumowując gra tylko OK. Oceniam ją na 6/10. A to tylko dlatego że strzelanie jest w miarę ok oraz ma fajne widoczki + klimacik. Reszta sssie niestety.
-
-
Aktywni użytkownicy
Rekomendowane odpowiedzi