Crimson Desert
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez raul_ole · Opublikowano
Następna kenya i Subaru byłoby pięknie, albo Grecja -
Przez Asmodea · Opublikowano
Pokój Młodego ma 5,5m długości, więc w sumie odległość mogę mu dopasować. Bardziej mi chodziło o to, żeby monitor można było ustawić dobrze w zakresie jasności czy kontrastu, a także żeby napisy można było ustawić większe niż reszta tła i żeby nie były wtedy zbyt rozmazane. -
Przez galakty · Opublikowano
Generalnie czarny ciężko utrzymać w czystości. Pięknie wygląda nawet po 20 latach jak wosk nałożysz i lato jest słoneczne, ale postoi chwilę pod chmurką i rzygać się chce -
Przez lukadd · Opublikowano
Przecież już kiedyś jak pierwszy kabel tomcug upalił to pisał Nawet nie wiem czy to jeszcze na pclabie nie było. Ale on nie używa tych kabli jak przeciętny człek Ponad 100 podłączeń i wypięć na jednym kablu jak przerzuca GPU do testów. Ja osobiście to raczej tak do 30-40 połączeń i rozłączeń bym używał, zresztą gdzieś nawet takie zalecenia były przynajmniej dla tych pierwszych rewizji Zresztą dla kabli PCIe 8pin też jak google mówi złącza się potrafią zużywać przy wpięciach rzędu kilkadziesiąt razy czy 100 U siebie tylko 3 kable testowałem jeden przelotka od GPU przez kilka miesięcy i 2 kable od Bequiet od zasilacza, jeden stara rewizja, drugi nowa. Max PL mam 480W, wtyczki są po prostu lekko ciepłe przy długim grzaniu przy takiej mocy. A ogólnie nie wiem dla czego myślisz, że ktoś by się nie przyznał, że upalił kabel. Niby dla czego, sam upaliłem 9800X3d i to na hejtowanym Asrocku i nie miałem oporów, aby od razu o tym napisać na forumie Dziarson upalił na Asusie itd. -
Przez Paarthurnax · Opublikowano
Nie, piszę o technologi dostępnej, którą można zastosować w nowym automacie właśnie takim do przyjmowania opakowań. Kwestia jest samego oznakowania opakowania i odpowiednich urządzeń skanujących w automacie. Butelkę czy inne opakowanie taki automat mógłby zeskanować po samym skrawku tworzywa, z którego jest opakowanie zrobione, a nie tylko kodu naniesionego w jednym miejscu. Nawet przy starym systemie wystarczyłoby zwiększyć ilość oznaczeń naniesienie na opakowanie. Zauważam, że nie patrzycie na praktyczność najlepszego rozwiązania dla konsumenta, który de facto ponosi koszt tego programu tylko zaciekle bronicie tego, co zostało wymuszone, a to że to rozwiązanie nie działa prawidłowo i stanowi jakiś problem dla części społeczeństwa to już dla was nie jest ważne. Założenie jest dobre ale wykonanie jest fatalne. Wdrażamy w 2026 roku system oparty na technologii dostępnej w latach 70-80, a obecnie dostępna technologia umożliwia rozpoznanie zgniecionych opakowań - ani materiał, ani jego waga się nie zmienia, więc nie ma to żadnego wpływu na rozpoznanie opakowania. To że ktoś ma interes w tym aby trzymać się kurczowo technologi znaku kodowego na etykiecie i skanowaniu kształtu/objętości opakowania świadczy tylko o tym, że jest ukryty cel stosowania właśnie tego rozwiązania.
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi