Judas - nowy "BioShock"
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez Send1N · Opublikowano
Ja już nie wytrzymałem i obejrzałem wczoraj po angielsku nawet bez polskich napisów długo wyczekiwałem kolejnego sezonu i ten pierwszy odcinek mocny, końcówka konkretnie popier i zaskakująca.. 10/10 Dzisiaj pewnie obejrzę jeszcze raz jak już będzie z napisami dla utrwalenia bo ten serial jest warty "masterowania" -
Przez galakty · Opublikowano
Jedyna skaza, u mnie w Ceed dużo lepiej zrobili bo jest tablet, ale 3/4 chociaż wkomponowane w deskę -
Przez bofff · Opublikowano
tu parę screenów Samo urządzenie świetnie wykonane, solidne, metalowe, a predefiniowanych ustawieniach czyta linie i bilansuje je. z błędów: - nie mogę zablokować screenu - odpala się z pierwszym - virtual sensors nie pojawiają się w hwinfo tak jak w Octo (nie mogę wyświetlić sobie w layout w Riva, wyświetlam przez Octo) nie rozgryzłem jeszcze dokładnie setupu (ustawiania poziomów) w alarmach, tylko podstawowe Na próbę w AB ustawiłem 700W to 13A na pojedynczej linii wyłączyło kartę. Z tego co widziałem można ustawić awaryjne odłączenie sense pins, zasilanie lub wyłączyć przyciskiem power - jeśli podpiąłeś pod MB -
Przez Suchy211 · Opublikowano
elita = każdy inny człowiek tylko z pieniędzmi. Jestem ciekaw czy to spotkanie nie będzie katalizatorem dla konfitury do polowania na ciekawszych "klientów". -
Przez huudyy · Opublikowano
gdyby nie ten wklejony tablet na doczepkę, to naprawdę fajne wnętrze.
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi