Judas - nowy "BioShock"
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez Luki_ · Opublikowano
No ja jesten dopiero w biomie z czerwiem (ten robal górniczy) na powierzchni . (; to kto wie -
Przez Luki_ · Opublikowano
JA sie dopiero wczoraj kapnąłem o co chodzi z tym pasywnym perkiem . Walka Ofensywna. co wkładasz w osobny slot. Po shakowaniu robisz jeszcze ras najazd na wroga z hakowaniem (cała plansza jest wtedy taka lekko zielona) ale nie odpalasz haku tylko zaznaczasz te pola niebieskie i strzelasz w niego co kumuluje obrazenia za każdy strzał i dopiero dajesz potem ponowie odpalasz hack i zadaje mu ogromne obrażenia. (: @Jaycob@ODIN85 -
Przez sino · Opublikowano
Jest taka nieznana strona, którą mogę polecić, nawet robią testy: https://ithardware.pl/testyirecenzje/test_corsair_rm850x_2024-37704-7.html Na niskich poziomach sprawność jest niska. Jednak i tak rządzi płyta główna, GPU itd. U mnie jest to ok. 40 W, ale inni na lepszych płytach mają np. 70 W itp. więc bez miernika się nie obejdzie (nawet tani i kiepski da dużo większą dokładność). -
Przez musichunter1x · Opublikowano
Można, ale wróg musi być w polu widzenia. Jedynie nie możesz skoczyć, a niektóre ataki wymagają skoku, co znowu jest przemyślanym projektem zależności. Chyba że tak szybko wracam do hakowania, że nie zauważyłem chwilowej przerwy w celowaniu.
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi