Stjepan 2 382 Opublikowano 31 Października 2024 Opublikowano 31 Października 2024 Jestem w robocie, temat wrzucam, jak będę w domu czymś się pochwalę.
Isharoth 597 Opublikowano 31 Października 2024 Opublikowano 31 Października 2024 (edytowane) Jak będę już na nowym mieszkaniu i ogarnę sobie lepsze półki, to pokażę kolekcję gier na PC. Nie mam tego dużo, ale jakieś starocia się znajdą. Trochę ubolewam nad tym że cyfrowa dystrybucja ubiła wersje pudełkowe. Te nadal wychodzą, ale 'to już nie to samo'. Czasem nawet płyty się nie dostanie, tylko kod na Steam. A nawet jak będzie płyta to okaże się że i tak trzeba będzie połowę gry pobrać przez Internet. U Nintendo wersje pudełkowe nadal mają sens, więc korzystam póki mogę i tworzę sobie na półce mini kolekcję. A i zapomniałem dopisać. Pewnie jeszcze kilka pudełek z tej generacji dojdzie do kolekcji. Na pewno Xenoblade Chronicles X: DE Będzie cała seria Xenoblade na jedną konsolkę. Edytowane 31 Października 2024 przez Isharoth 2
Stjepan 2 382 Opublikowano 31 Października 2024 Autor Opublikowano 31 Października 2024 No to wrzucam, same BigBoxy. 2
Necronom 431 Opublikowano 31 Października 2024 Opublikowano 31 Października 2024 Niestety Big Boxów nie mam, ale coś tam się znalazło 3
Rekomendowane odpowiedzi