j4z 1 995 Opublikowano 17 Maja Opublikowano 17 Maja Przelatujesz lokację, trafisz na bossa, wracasz farmic, uczysz się bossa, pokonujesz go i tak w kółko. Dla mnie oprócz irytacji: nuda. 🥱 1
ODIN85 5 175 Opublikowano 17 Maja Opublikowano 17 Maja Nie trzeba się uczyć bossa,sama farma styknie jak jest długa
miro 1 272 Opublikowano 17 Maja Opublikowano 17 Maja przeszedłem trzy światy, skończyłem Żółtobrewego, gra się w to, ale generalnie myślałem że lepsze to Raczej nie skończę, jedna mapa mnie strasznie zirytowała, takie więzienie z celami, pieczęcie, Górna pagoda, Dolna pagoda, myślałem już że odpuszczę.. 1
caleb59 2 422 Opublikowano 27 Sierpnia Opublikowano 27 Sierpnia Dla zainteresowanych - śmieć jest nadal śmieciem, śmiechu warte... 1
ODIN85 5 175 Opublikowano 27 Sierpnia Opublikowano 27 Sierpnia Zero blędów. Zmień kompa bo ciągle jakieś problemy. 2
Reddzik 4 189 Opublikowano 27 Sierpnia Opublikowano 27 Sierpnia 5 minut temu, ODIN85 napisał(a): Zero blędów. Zmień kompa bo ciągle jakieś problemy. To jest akurat moje, i w czasie gry poza 1 tym błędem nie miałem. Te crash dump to są tzw ciche, gdyby kolega się nie zapytał to bym nie sprawdził w podglądzie zdarzeń, że gra ma jakieś problemy. Nic mi nie wyskakuje. Gra działa bardzo dobrze, nie narzekam. Jedynie brak HDR trzeba użyć RTX HDR lub RedoDX 1
caleb59 2 422 Opublikowano 27 Sierpnia Opublikowano 27 Sierpnia 3 godziny temu, ODIN85 napisał(a): Zero blędów. Zmień kompa bo ciągle jakieś problemy. Co? Nawet nie wiesz gdzie tego szukać. 1
JeRRyF3D 2 308 Opublikowano 27 Sierpnia Opublikowano 27 Sierpnia (edytowane) 2 godziny temu, caleb59 napisał(a): Co? Nawet nie wiesz gdzie tego szukać. Nie filozuj. Mówi fachman? Zmieniaj, nie dyskutuj. Edytowane 27 Sierpnia przez JeRRyF3D 1
Rekomendowane odpowiedzi