Pentium D 1 712 Opublikowano 2 Marca Opublikowano 2 Marca @kamil039c mi Sapphire nitro RX 9070 XT za 2100 zł z podobnego konta też pachniał wałem ale przyszła i sprzedałem dalej zarabiając prawie 5 stówek 1
Send1N 5 909 Opublikowano 2 Marca Opublikowano 2 Marca (edytowane) 55 minut temu, kamil039c napisał(a): Miałem ten wynalazek. Najgłośniejsza karta ever jaka mi się przewineła Choć po UV i skręceniu krzywej do opanowania. Jedynie co mi się w niej podobało to jakość wykonania. A mi sporo osób niedowierzało że MERC jest lipny kawał kloca 34cm długości i może się wydawać że jest dobrze ale nic z tych rzeczy gdybym chciał używać swojej 6950xt na stock z tym chłodzeniem musiałbym siedzieć cały czas w słuchawkach na maksymalnej głośności dobrze że jestem zwolennikiem obniżania fabrycznego poboru, wentylatory są tak głośne że przy zaledwie średnim rozmiarze jak na te od kart graficznych (95mm) już od zaledwie 1400rpm zaczyna się "młockarnia" a przy 1600 gdzie większość kart jest jeszcze w miarę cichych w tym przypadku jest suszarka... więcej karty od xfx nie kupię mimo że wizualnie mi bardzo pasują. Edytowane 2 Marca przez Send1N
wallec 1 555 Opublikowano 10 Marca Opublikowano 10 Marca https://www.mediaexpert.pl/outlet/outlet-komputery-i-tablety/karty-graficzne/u-karta-graficzna-xfx-speedster-xfx-merc310-radeon-rx-7900-16gb-gddr6 1
RTXnietylko4060tiUSER 507 Opublikowano 10 Marca Opublikowano 10 Marca Karta z outletu, ciekawe czemu wrocila.
wallec 1 555 Opublikowano 11 Marca Opublikowano 11 Marca Stan produktu: Bardzo dobry - Produkt sprawny. Powód przeceny: Może posiadać ślady wynikające z ekspozycji. Mógł być rozpakowany w celu sprawdzania stanu produktu przez pracownika sklepu. Wyposażenie kompletne. Stan opakowania: Produkt posiada uszkodzone opakowanie fabryczne. Gwarancja producenta.
Pentium D 1 712 Opublikowano 11 Marca Opublikowano 11 Marca Taki 7800 XT Super, za blisko 2k to tak średnio. Już lepiej z bazaru wziąć 9070 za 200 zł więcej lub 9070 XT za 500 zł więcej i liczyć na "kondom allegro". 2
wallec 1 555 Opublikowano 17 Marca Opublikowano 17 Marca Miesiąc a ja nie miałem ani jednego problemu z kartą. Asus szacunek.
STALKER 110 Opublikowano 18 Marca Opublikowano 18 Marca Na jakiejś stronce przeczytałem że AMD potwierdziło przeniesienie fsr4 na rdna3 prawda to? Coś wam wiadomo ? Obecnie patrząc na ich olewke następna karta będzie od nvidii.
Phoenix. 6 093 Opublikowano 18 Marca Autor Opublikowano 18 Marca Jak amd to potwierdz to bedziesz mial prawde
RTXnietylko4060tiUSER 507 Opublikowano 18 Marca Opublikowano 18 Marca @STALKER Nic nie potwierdzili. Szansa jest, ale lepiej pogodzic sie z tym, ze nic z tego nie bedzie.
AndrzejTrg 3 243 Opublikowano 18 Marca Opublikowano 18 Marca Ponad 2 lata na radku 7800xt i powiem tak o tych ficzerach AMD, jakbym miał NV też bym tak powiedział 2
wallec 1 555 Opublikowano 22 Marca Opublikowano 22 Marca Czy na AMD GPU da radę włączyć "fast timing" metodą inną niż w sterowniku?
Phoenix. 6 093 Opublikowano 1 Kwietnia Autor Opublikowano 1 Kwietnia W końcu po ludzku to będzie zrobione a nie druciarstwo
Send1N 5 909 Opublikowano 2 Kwietnia Opublikowano 2 Kwietnia W multi po takiej zabawie nadal banik ma się rozumieć? Swoją drogą to dlaczego mój post odpowiadający na ten wallca z 22 marca zosatł usunięty z tego tematu
Phoenix. 6 093 Opublikowano 2 Kwietnia Autor Opublikowano 2 Kwietnia Czy ja wiem czy bana, w cod zrobi ci integrację plików i innych grach też więc nawet nie odpalisz gry zanim pobierze ci oryginalne pliki. Takze tutaj bym się nie martwił za bardzo. To by musiał być naprawdę ciężki przypadek i brak wykrycia nowych plików przed startem gry. 1
Send1N 5 909 Opublikowano 2 Kwietnia Opublikowano 2 Kwietnia (edytowane) A no tak przecież sporo gier się nawet nie odpali ale pamiętam że jak dana gra się odpalała a ktoś używał optiscalera to leciały za to bany nie ukrywam że chciałbym odpalić fsr4 (natywnie jest 3.1) na 6950xt w huncie aby mieć ładnie wygładzone krawędzie ta gra dopiero po włączeniu antyaliasingu 2TX robi się gładka ale dodatkowo ten tryb wprowadza konkretne mydło a z kolei po odpaleniu FSR Native AA jest gładko i ostro ale z kolei brakuje mi wtedy wydajności aby utrzymywać stałe 177fps Edytowane 2 Kwietnia przez Send1N
wallec 1 555 Opublikowano Czwartek o 18:44 Opublikowano Czwartek o 18:44 Dobra, muszę się do czegoś przyznać. 90fps w k ultra bez generatora na 7900GRE w cyberpunku jest lepsze niż 105 z generatorem na areczku b580
RTXnietylko4060tiUSER 507 Opublikowano Czwartek o 18:48 Opublikowano Czwartek o 18:48 @wallecWezwać karetkę? 2
wallec 1 555 Opublikowano Czwartek o 18:52 Opublikowano Czwartek o 18:52 (edytowane) I ogólnie ten Asus tuf 7900GRE to jest prze konstrukcja, chyba najdłużej go mam z radeonow. leci już chyba trzeci miesiąc i zero problemów, nicht, null orawie jak nvidia bo raytracing i dlss i muszę kombinować z jakimś optiscalerem żeby mieć fsr w wrc generation ale jest ok Edytowane Czwartek o 18:53 przez wallec
Send1N 5 909 Opublikowano Niedziela o 21:53 Opublikowano Niedziela o 21:53 (edytowane) @wallec przypomniało mi się że ostatnio pytałeś czy da się gdzieś włączyć fast timings oprócz full softu adrenaline, moreclock tool 2.0 to umożliwia: czyli możesz zainstalować stery w wersji minimal lub nawet driver only i do tego MCT 2.0 do reszty ustawień. Edytowane Niedziela o 21:53 przez Send1N 1
wallec 1 555 Opublikowano Poniedziałek o 10:14 Opublikowano Poniedziałek o 10:14 Dziękuję, czyli msi afterburner out. 1
Rekomendowane odpowiedzi