Skrypt czyszczący Win10/Win11
-
Ostatnio przeglądający 1 użytkownik
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez Send1N · Opublikowano
W 500dx miałeś pure wingsy a nie silent z tym że musiałeś mieć jakiegoś pecha bo to także bardzo przyjemnie pracujące wentylatory (stara, sprawdzona w większości przypadków bezproblemowa konstrukcja) w silent base 802 i 601 też masz fabrycznie zamontowane pure wings 2 i powtarzam to są porządne wentylatory, kwestia skonfigurowania krzywej obrotów i będzie git bo problemów z łożyskiem PW2 nie mają. -
Przez Zas · Opublikowano
Ten wątek to złoto, nie wiem, skąd bierzecie te memy, ale będę odwiedzał regularnie -
Przez lukadd · Opublikowano
To każdy musi sam zobaczyć co mu bardziej siądzie, mam 27" 1440p sporo przy nim siedziałem i sporo też siedziałem przy 32" 1440p i w zasadzie ogólnie wolę jednak większy. Przy większym siedzi się kapkę dalej, ale wielkość robi robotę, 27" to za małe. -
Przez Zas · Opublikowano
Firmę raczej będę wybierał na spokojnie po odbiorze, o ile coś kupię. Ethernet w sypialni mi niepotrzebny, TV teraz i tak po IP, Wi-Fi ogarnie z przedpokoju. No jeśli kupię gotowe, to gniazdek nie zmienię ani punktów nie dodam. Ale część kabli można chyba puścić w peszlach pod panelami + pod listwami - zostaje kucie podejścia pod puszkę i otwór na puszkę, może tak wycenią taniej. Najgorsze to chyba ewentualne dodatkowe lampy na suficie np nad stołem... (mimo wszystko lepiej chyba robić bruzdę niż podwieszany w całym pomieszczeniu - designerskiego oświetlenia paskami LED nie planuję raczej poza częścią salonu) Ale pośrednikowi płaci prowizję bank, ja chciałbym znaleźć względnie dobrą ofertę, a porównywać wszystkie oferty, procenty i promocje w kilku bankach i w każdym na własną rękę sprawdzać zdolność? Trochę lipa. Niektóre porównywarki w sieci podają szacunki rozjechane o kilkadziesiąt tys. dla tej samej kwoty, dochodu i szacowanych wydatków miesięcznych. Napisz coś więcej, co takiego odkrył, na co byś nie wpadł. Drzwi i okna to niby standard, choć wiadomo, trzeba umieć dobrze sprawdzić + w życiu by mi nie przyszło do głowy mierzyć otwory Brałeś kogoś z polecenia, czy na chybił trafił z internetu? Właśnie, już tak ogólnie, jakie mieliście strategie w szukaniu "fachowców"? Z polecenia, opinie na Google, Oferteo?
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi