Skrypt czyszczący Win10/Win11
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez sabaru128 · Opublikowano
Tramp jest zmienny jak pogoda w marcu. Jeżeli w ogóle dojdzie do jakiegoś porozumienia i podpisania umów to będzie cud. Nawet jak do czegoś dojdzie to zaraz wtrącą się ruskie i będą straszyć że to niebezpieczne dla nich i będą straszyć rakietami, wojną i uj wie czym jeszcze i będzie po ptokach. -
Przez NotQuite · Opublikowano
Jak jeszcze tego nie zrobiłeś, to zapuść sobie GPU-Z i prześledź wykres temperatur z wyczuleniem na power / thermal throttling. -
Przez Garru · Opublikowano
Ja to ostatnio kobitę po prosiłem, aby posłuchała. To stwierdziła, że robię z niej idiotkę, bo nic nie słyszy. Jak chodziłem do medycy pracy, to babka od słuchu sprawdzała słuch po częstotliwościach. To mi mówiła że mam idealny słuch jak na mój wiek, bo wszystko wyłapałem. Dlatego pewnie serwisy nie uwzględniają tego, bo jest to kwestia słuchu. Jeden serwisant usłyszy, drugi nie to najlepiej po prostu za cewki nie uwzględniać. Niby fajnie, ale jednocześnie jako pc'towiec to piekło dla mnie. -
Przez Dirian · Opublikowano
A to nie była aktualizacja Windowsa? Ja parę dni temu zrobiłem sobie format Windowsa, postawiłem go od zera i też pojawiła się nowa ikonka baterii (Legion 7 z RTX 3060 i Ryzenem 7 5800H). -
Przez sil3nthunt3r · Opublikowano
Fajne są takie filmiki. Cały ekwipunek z edytora postaci Perf Infi, perf Griffon i same perf talizmany. Zdobycie takiego sprzętu na solo offline jest mało realne
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi