Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Godzinę temu, tgolik napisał(a):

@PaVLo

I jak tam Indy? Szykuję się na tę grę w następnej kolejności.:glodny:

Rewelacja :D
Eksploruję jeszcze Watykan, ale ta lokacja strasznie mnie wciągnęła i chcę poznać każdą tajemnicę, takich przygodówek mi brakuje i oby wyszła kolejna część (prócz zapowiadanego DLC).

• Like 1
  • 2 tygodnie później...
  • 1 miesiąc temu...
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano (edytowane)
1 godzinę temu, @MUZ napisał(a):

Podstawka kosztuje 120zł, wersja gold z season passem 260zł. Warto dopłacać do season passa i tych 3 nowych misji fabularnych?

Jak chcesz Star warsy to lepiej kup Jedi survivor a jak grę ubin to assassin's Creed Shadows. Outlaws jednak jest słaby, dałem grze kilka szans ale w końcu porzuciłem.

Edytowane przez tgolik
Opublikowano
9 godzin temu, @MUZ napisał(a):

Podstawka kosztuje 120zł, wersja gold z season passem 260zł. Warto dopłacać do season passa i tych 3 nowych misji fabularnych?

Kup podstawkę, bo ona i tak starczy ci na blisko 100h, więc uznasz czy warto dopłacać drugie tyle. Dla mnie podstawka jest świetna, ale DLC jakoś mnie nie przekonuje do zakupu :heu:

• Thanks 1
Opublikowano (edytowane)
15 godzin temu, tgolik napisał(a):

Jak chcesz Star warsy to lepiej kup Jedi survivor a jak grę ubin to assassin's Creed Shadows. Outlaws jednak jest słaby, dałem grze kilka szans ale w końcu porzuciłem.

Mam Survivor rozgrzebany i planuję wrócić ale nie ciągnie, bo ta gra wg mnie ma sporo problemów (o technikaliach nie wspominając). W Fallen Order mam 100% osiągnięć, ale Survivor mnie rozczarował. Poza tym, Outlaws i Survivor to zupełnie inne gry gdy porównamy je pod kątem rozgrywki i właśnie rozgrywka w Outlaws bardziej mi odpowiada.

17 godzin temu, ODIN85 napisał(a):

W abo masz to taniej z dodatkami.

Nie bawię się w abo : ), no i w miesiąc gry na 100h nie przejdę

7 godzin temu, PaVLo napisał(a):

Kup podstawkę, bo ona i tak starczy ci na blisko 100h, więc uznasz czy warto dopłacać drugie tyle. Dla mnie podstawka jest świetna, ale DLC jakoś mnie nie przekonuje do zakupu :heu:

Tak właśnie chyba zrobię, płacić teraz 140zł za season pass to przesada jak kupując samą podstawkę płacę 120zł. 

Najwyżej kiedyś passa kupię na grubej przecenie. Dzięki za pomoc.

Edytowane przez @MUZ
  • Like 1
  • Upvote 1
Opublikowano

Po znużeniu AC:S, odpaliłem Outlaws. Okazało się być jeszcze gorszym crapem. Pozdrowionka 

21 minut temu, @MUZ napisał(a):

W Fallen Order mam 100% osiągnięć, ale Survivor mnie rozczarował.

Miałem podobnie. Może nie 100%, ale bardzo mi się podobał. Od Survivor odbiłem i nie mam zamiaru wracać. 

• Haha 1
  • Confused 1
Opublikowano

SW: Outlaws jest bardzo udaną grą, ale to trzeba po prostu dłużej pograć. Świat jest bardzo różnorodny, a nierzadko zwykłe przejście potrafi zaprowadzić do bardzo ciekawej i niemałej lokacji.

Opublikowano

Pierwsze co przychodzi mi na myśl, animacje cichych zabójstw. Satysfakcjonują Was one? Dla mnie wyglądają bardzo nienaturalnie. Nie podobają mi się do tego stopnia, że nie chcę mi się ich robić. Lecieć na Rambo? 

2. Model "jazdy"

Prawda jest taka, że nie dałem tej grze dużo czasu, ale kompletnie nie chce mi się do niej wracać. 

Opublikowano
2 godziny temu, PaVLo napisał(a):

SW: Outlaws jest bardzo udaną grą

Tak udana, ze jest jedna z wiekszych klap ubisoftu :hihot:  

https://www.ppe.pl/news/353040/star-wars-outlaws-z-fatalna-sprzedaza-tak-slabego-wyniku-nikt-sie-nie-spodziewal.html

Ale rozumiem, ze jestes jednym z tych miliona graczy co lubia gowno w zlotym papierku bez jakichkolwiek wymagan ;)

taki Monster Hunter Wilds sprzedal sie w ilosci 10mln w ciagu miesiaca :red:

• Haha 2
Opublikowano
4 godziny temu, @MUZ napisał(a):

Mam Survivor rozgrzebany i planuję wrócić ale nie ciągnie, bo ta gra wg mnie ma sporo problemów (o technikaliach nie wspominając). W Fallen Order mam 100% osiągnięć, ale Survivor mnie rozczarował. Poza tym, Outlaws i Survivor to zupełnie inne gry gdy porównamy je pod kątem rozgrywki i właśnie rozgrywka w Outlaws bardziej mi odpowiada.

Nie bawię się w abo : ), no i w miesiąc gry na 100h nie przejdę

Tak właśnie chyba zrobię, płacić teraz 140zł za season pass to przesada jak kupując samą podstawkę płacę 120zł. 

Najwyżej kiedyś passa kupię na grubej przecenie. Dzięki za pomoc.

Jakie 100h? Dwadzieścia parę wystarczy.

57 minut temu, Phoenix. napisał(a):

https://www.ppe.pl/news/353040/star-wars-outlaws-z-fatalna-sprzedaza-tak-slabego-wyniku-nikt-sie-nie-spodziewal.html

Ale rozumiem, ze jestes jednym z tych miliona graczy co lubia gowno w zlotym papierku bez jakichkolwiek wymagan ;)

taki Monster Hunter Wilds sprzedal sie w ilosci 10mln w ciagu miesiaca :red:

W porónaniu do ostatnich gier Ubi jest dobra. Dialogów da się słuchać i zakończenie jest z przesłaniem.

Opublikowano
Godzinę temu, Phoenix. napisał(a):

Kolejny, który nie ma swojego zdania, tylko opiera się na innych. Zero wartości twojej opinii 💁 .  Jesteś taki sam powielacz fake 💩 newsów jak ppe

• Haha 2
  • Upvote 2