Karro 54 Opublikowano 4 godziny temu Opublikowano 4 godziny temu 39 minut temu, GTM napisał(a): Czy patrząc na niego powiedzielibyście "wow nic dziwnego że 4090 klęka"? Na pewno grafa sporo gorsza jak w wukong a fps podobny jak nie gorszy
Lypton 28 Opublikowano 4 godziny temu Opublikowano 4 godziny temu (edytowane) 2 godziny temu, Element Wojny napisał(a): Coś jakby z tytułem tego tematu jest nie tak... To tak jak z samą grą, więc pasuje. Edytowane 4 godziny temu przez Lypton
PaVLo 184 Opublikowano 4 godziny temu Opublikowano 4 godziny temu (edytowane) Godzinę temu, GTM napisał(a): Widzę że muszę mieć ograną grę, żeby skomentować jakość grafiki na screenach które wkleiłeś, to może pytanie do ludzi czytających ten temat, czy podoba wam się screen poniżej? Czy patrząc na niego powiedzielibyście "wow nic dziwnego że 4090 klęka"? A może wasz monitor też nie radzi sobie z odwzorowaniem kolorów To jest z trybu foto, które zauważyłem, że faktycznie sporo tnie detale Odpaliłem na chwilę jeszcze raz grę, ale już nieco inna pogoda, teraz może widać jak to wygląda z samej gry, a nie trybu Foto Edytowane 4 godziny temu przez PaVLo
Lypton 28 Opublikowano 4 godziny temu Opublikowano 4 godziny temu Widać różnicę. Teraz wygląda całkiem średnio. 1
PaVLo 184 Opublikowano 4 godziny temu Opublikowano 4 godziny temu Czytam Twoje posty i już wiem dlaczego takie podejście do każdego tematu.
Phoenix. 301 Opublikowano 4 godziny temu Opublikowano 4 godziny temu Po prostu tej gry zadna grafika nie uratuje, jest momentami piekna i trzeba przyznac tylko gramy wg grafike czy w gre Dla jakiegos nowicjusza gier co ma male dswiadczenie zapewne gra sie spodoba ale tu sa starzy wyjadacze gier i oczekuja czegos wiecej. Gra sie nie obronila pomimo grafiki niestety.
JeRRyF3D 326 Opublikowano 4 godziny temu Opublikowano 4 godziny temu @PaVLopewnie w ruchu, immersyjnie, + 60/80 fps = robi robotę lepszą niż screen.
Rekomendowane odpowiedzi