Laptop do pracy (~6000zł)
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez Spl97 · Opublikowano
Szok, Tomek chwalił pajaca z pałacu . "Duda to najlepsze, co mogło wtedy spotkać PiS" Co do Nawrockiego, to zaczęły wychodzić coraz lepsze rzeczy . Podobno on ma bogate szemrane kontakty towarzyskie . Oprócz tego, na ten moment nie ma poparcia ze strony Kleru i prawdopodobnie może tego poparcia ze strony Kleru nie mieć, bo woleli jednak Czarnka . Przynajmniej tak mówi Ryzdyk, a Ryzdyk to jednak guru Kleru. -
Przez Kamiyanx · Opublikowano
Rozumiem, że nie da się tego napisać kulturalniej, mniej ofensywnie i bez zbędnego nazywania ludzi "bydłem"? A ja mam niestety wrażenie, że kiedyś jeden wąsaty pan z Niemiec i drugi wąsaty pan z ZSRR mieli podobne rozwiązania. -
Przez tgolik · Opublikowano
No, jeśli pustymi przebiegami nazywasz np. odbijanie kontenerów, tych wskazywanych przez czerwony dym... Albo spotkanie z Judy w jednym z posiadanych mieszkań. Niektórzy lubią też misje samochodowe, choć mi akurat nie siadła ta walka z pojazdów. Dla mnie też misje fikserów są może nawet ważniejsze niż główny wątek. -
Przez Send1N · Opublikowano
A ja mam do tej pory obsadzone 4 banki tymi patriotami viper steel 4400 cl19 już 5 rok je trzymam, najlepsze jest to że od ryzena 3700x przepisywałem cały czas jeden nastaw i po dzień dzisiejszy z procem 5800x3d bangla stabilnie, tylko z napięciem trzeba uważać bo tam atrapty zamiast radiatorów jeżeli pamiętasz powyżej 1.45v się wywalają od temp po wsadzeniu drugiego zestawu 2x8, przy jednym 2x8 działały bez przegrzewania na 1.54. -
Przez Umpero · Opublikowano
@Send1N że źle ? Co zatem z tym począć?
-
-
Aktywni użytkownicy
Rekomendowane odpowiedzi