Xbox Series X|S - Oficjalny Temat
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez Karro · Opublikowano
https://www.intel.com/content/www/us/en/products/sku/241652/intel-core-5-processor-210h-12m-cache-up-to-4-80-ghz/specifications.html Product Collection Intel® Core™ processors (Series 2) Code Name Products formerly Raptor Lake Vertical Segment Mobile Processor Number 210H Lithography Intel 7 kotlet to jest tu.Moze i dostał pcie 5.0 ale z cpu to by sie trzeba cofnąć do 12 gen Nie ma opcji by barllet dostał coś wiecej niz inny mnożnik Nie wierze ze dostanie 18A. Tam bedzie pantera i nova -
Przez Send1N · Opublikowano
W większości przypadków niestety tak to wygląda ale np taki Top Gun Maverick pozytywnie zaskoczył i nie odstawał od pierwotnego -
Przez PepePanDziobak · Opublikowano
Rozegrałem gdzieś z 6h. Presja czasu o której wspominacie to ta sama presja co w this war of mine jak i Frostpunk . Nie wiem czemu ale gra zaczęła mnie trochę nudzić . Budowanie bazy i rozdzielanie alterów coś jak w fallout shelter. Zajrzę do tego zimą pewnie -
Przez VRman · Opublikowano
Czy w grze bez supportu jakiegokolwiek DLSSu mogę użyć DLSS jakoś ręcznie go włączając? Pytanie bo tym się jeszcze nie bawiłem, a kolega poprosił o pomoc z ustawieniami. GPT mówi, że można, ale to tylko głupie AI. Gra: Le Mans Ultimate opcje w grze: FXAA Cel: 4K 120fps na rtx 5070, więc przydałby się DLSS balanced lub quality a może i nawet performance, oczywiście z modelem Transformer. To w ogóle będzie miało sens i działało poprawnie? Trzeba kupować Loseless scaling czy można czymś innym? Może tym softem od NV? BTW. Jak się ładuje F1 2025 i na planszy z ładowaniem obraz wyraźnie migocze na OLED TV 120Hz to to wina obecnych (wgrałem najnowsze) sterów czy VRR czy czegoś jeszcze innego?
-
-
Aktywni użytkownicy
Rekomendowane odpowiedzi