Podkręcanie pamięci DDR5 (Wszystkie platformy)
-
Ostatnio przeglądający 1 użytkownik
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez Suchy211 · Opublikowano
Jeśli propaganda to faktycznie propaganda a nie odmienne zdanie. Później wszyscy budzą sie z koparą na podłodze i zdziwieni "Co? Ukraina jednak przegrywa? A przecież było tak wspaniale. Ruscy nie mają rakiet, ruscy nie mają ludzi, ich czołgi to szrot, su57 jest tylko kilka sztuk, ruscy, ruscy... znowu przesunęli front na swoją korzyść". -
Przez aureumchaos · Opublikowano
W biosie mam takie coś. Pbo auto lub mogę wybrać Pbo enable. To jest to Pbo o ktorym piszecie? Chciałbym zrobić undervolting bez co. Tylko obniżyć jak się da na stock. Jeśli uruchomię Expo i pc się nie uruchomi to kaplica? Czy reset cmos go podniesie? -
Przez galakty · Opublikowano
Oni wytłumaczą wszystko. Ukrainiec z dziwnymi powiązaniami kupił Ursusa? Hehe nikt go w Polsce nie chciał, to był badziew, fajnie że kupili. Ale już nie wyjaśnią, czemu Ukrainiec zamiast wspierać swoich na froncie woli wykupić firmę w innym kraju. To niedobra o tym mówić, a ja ruska onuca. Nawet Ukraina robi biznes na wojnie i handluje z Rosją, ale Polska nie może -
Przez muszka · Opublikowano
Najpóźniej ze wszystkich z 1 zrzutu, ale mam i ja! -
Przez Szambo · Opublikowano
Nie znalazłem, albo nie szukałem skutecznie. Temat o poszukiwanych grach. Ja zacznę... uwielbiam Dead Space, Callisto Protocol, Alien Isolation... kosmiczne Sci Fi z domieszką horroru. Zacząłem szukać gier podobnych... w kosmosie z tajemnicą w tle. Przeszedłem Fort Solaris... nawet niezły symulator chodzenia i QTE. Potrzebuje czegoś nowego w co nie grałem i o czym nie słyszałem. Raczej z grafiką współczesną TPP lub FPP. I druga gra szukana... seria Resident Evil ograna, Evil Within ograne... baa nawet teraz trzaskam Daymare 1998 i prawdopodobnie jak trochę stanieje Daymare 1994: Sandcastle... są jeszcze takie Residentowe gry? Czyli Metroidovania z zarządzaniem zasobami i mutantami/zombiakami?
-
-
Aktywni użytkownicy
Rekomendowane odpowiedzi