Keel 55 Opublikowano 1 Listopada 2024 Opublikowano 1 Listopada 2024 (edytowane) Sniper Elite: Resistance pojawi się 30 stycznia 2025 roku na pecety oraz konsole Sony i Microsoftu nowej i poprzedniej generacji. Trailer na YouTube Ja czekam, ograłem wszystkie wersje, 4 i 5 to nawet kilka razy. Graficznie raczej szaleństwa nie będzie, fabuła jak zwykle, ale lubię tą serie w przeciwieństwie do sniperów ghost warrior. Edytowane 1 Listopada 2024 przez Keel
MasterBlaster 63 Opublikowano 1 Listopada 2024 Opublikowano 1 Listopada 2024 Ja kiedyś grałem chyba w 1 Multiplayer a tak to ogarałem chyba 3 i ostatnio przeszedłem całe (co rzadko się u mnie zdarza) Zombie Army 4 Dead War i zdecydowanie polecam ten spin off zamiast zwykłej serii.
caleb59 1 634 Opublikowano 1 Listopada 2024 Opublikowano 1 Listopada 2024 Kupowałem każdą część regularnie ale tutaj to już jawne przegięcie i odcinanie kuponów. Ja odpadam mimo, że zawsze mi się podobały mechanicznie te gry. Może to przesyt, a może po prostu nie mają pomysłów? Mnie to bardziej wygląda raczej jak... 1 1 1
Keel 55 Opublikowano 1 Listopada 2024 Autor Opublikowano 1 Listopada 2024 @caleb59 dlatego poczekam aż będzie w gamepassie a na chwile obecna ogrywam 5tkę i kolega wyżej przypomnial mi o zombie
Tombycz 33 Opublikowano 1 Listopada 2024 Opublikowano 1 Listopada 2024 Pamiętam 1 az łezka w oku kręci, mam wykupione na steamie wszystkie jego części wykupione po promocji i tak wygląda ze rzadko teraz w to gram
Keel 55 Opublikowano 26 Listopada 2024 Autor Opublikowano 26 Listopada 2024 Nowy gameplay. Cóż, można to bardziej nazwać rozbudowanym dlc niż nową wersją gry.
ronaldo864 122 Opublikowano 27 Listopada 2024 Opublikowano 27 Listopada 2024 Słabo to wygląda niestety .
Keel 55 Opublikowano 30 Stycznia Autor Opublikowano 30 Stycznia (edytowane) Po 3h gry moja opinia brzmi: ale kupa.. nie wiem czy bym 100zl zapłacił za tą grę. Całe szczęście korzystam za pół darmo z gamepassa więc.. gram w 1440p w najwyższym presecie, 60fps. No graficznie to masakra jak na dzisiejsze standardy, wiele nieróżni się od SE4, przerywniki to już w ogóle jak w RTCW z 2000r. I dla mnie, zmiana głównego bohatera raczej minus. Ten jakiś taki No na pewno nie brudny Harry Jakby nazwali to SE5: Coś coś tam to bym się nie obraził bo poza zmiana lokacji choć i tak są na jedno kopyto i zmiana tego misia harrego to więcej zmiana nie zauważyłem, może jakaś kosmetyka tylko. Edytowane 30 Stycznia przez Keel
ODIN85 3 504 Opublikowano 7 Marca Opublikowano 7 Marca Krótka ta gierka,nawet nie na 5h Wygląda tragicznie ale za to świetnie działa. Nocne misje nawet fajny klimat miały. Typowy średniak do Game Passa.
Rekomendowane odpowiedzi