galakty 3 317 Opublikowano 25 Września Opublikowano 25 Września Expedition loogbook drogie się zrobiły? Mam takie cuś i nie wiem czy sprzedać
galakty 3 317 Opublikowano 25 Września Opublikowano 25 Września Dla mnie póki co ok Chociaż itemy to już w 5-10div idą pod build...
wrobel_krk 851 Opublikowano 25 Września Opublikowano 25 Września Mi samej waluty wypada ponad 50ex pewnie ale troche sie trzeba bawic z ustawianiem to cena taka
galakty 3 317 Opublikowano 25 Września Opublikowano 25 Września Cały czas problem z freezami, do tego stopnia że ginę przez to -.- I błagam niech kolejny nie pisze że to sterowniki GPU. 1 1
galakty 3 317 Opublikowano 26 Września Opublikowano 26 Września Zmieniłem na Vulkan i chyba na razie spokój.
Imm 275 Opublikowano 26 Września Opublikowano 26 Września Wieże w przyszłym tygodniu przejdą do historii, dokładnie z patchem 0.3.1. System "dopakowania" map będzie dość prosty, nieco podobny do PoE 1. Oprócz tego sporo innych, pomniejszych poprawek. Omówienie na oficjalnej stronie i w materiale wideo: https://www.pathofexile.com/forum/view-thread/3860076 Fajnie, że robią spore zmiany jeszcze w trakcie sezonu, a nie dopiero w 0.4(pewnie wyjdzie w połowie grudnia).
wrobel_krk 851 Opublikowano 26 Września Opublikowano 26 Września Akurat wieże to fajny pomysł był ale pewnej stare zgredy z poe1 wymogły starości. Wg mnie im więcej zmian co do jedynki tym lepiej
galakty 3 317 Opublikowano 27 Września Opublikowano 27 Września Mi się wieże podobały, chociaż można by je zrobić lepiej bo czasami są tak ułozone że zanim dojdziesz to sporo map "marnujesz". Podoba mi się za to balans map, niektóre faktycznie się dłużyły jak Akt 3 I do tego mniejsze powierzchnie chilled/ignited/shocked - to była przesada.
wrobel_krk 851 Opublikowano 27 Września Opublikowano 27 Września Ja kupuję mapy z filtrem bez tych po 2-3 ex minimum 60 MF. Sklep instant dla takich jak ja co mi się nie chce samemu kraftowac za dużo jest super - prawdziwy game changer. Chce się robić te 2-3 mapki co dzień. Nawet jak trochę się nudzi już ta postac. Czekam na zmianę balansu i coś innego ciekawego No a bez tych wiez mam nadzieję że sobie będzie można mapę wypełnić ulubionymi dodatkami ja lubię full mapy z breach ekspedycja itd
galakty 3 317 Opublikowano 27 Września Opublikowano 27 Września Ja właśnie się zastanawiam jakie mapy robić, czy trochę niższe T12-T13 z dodatkami, czy gołe T15 (bo jak trafię jakieś aliment treshold czy delirious to padam na wysokich)
5hogun 52 Opublikowano 28 Września Opublikowano 28 Września Włączyłem rebara w NI wg podanego opisu i różnica u mnie jest bardzo duża. W największej zadymie jak potrafiło mi ze 100+ fpsów spadać do 30, aż oczy bolały. Z rebarem nie dropi poniżej 60. Polecam wypróbować. 1
galakty 3 317 Opublikowano 28 Września Opublikowano 28 Września (edytowane) Faktycznie jest lepiej EDIT: Czemu na rynku w grze wyszukuje przedmioty od zbanowanych kont? Czasem 5 pierwszych ofert jest od nich i nie można kupić. Czemu oni robiąc coś dobrego przy okazji psują? Edytowane 28 Września przez galakty
wrobel_krk 851 Opublikowano 29 Września Opublikowano 29 Września Nie miałem tego problemu może jakiś pech. Polecicie jakiś build caster, bez szczegółów tylko ogólny kierunek, ale co ma sens bo już mi się łucznik nudzi - w sumie postep zerowy przy tych cenach gearu i graniu 1h dziennie gdzies moze. Mam wrażenia ze drozeje szybciej niz farmie:) 1
galakty 3 317 Opublikowano 29 Września Opublikowano 29 Września 8 minut temu, wrobel_krk napisał(a): Nie miałem tego problemu może jakiś pech. Na waystonach to notoryczne, 12 pierwszych itemów było od zbanowanych. Można na szczęście ignorować ale na litość boską, niech się devsi wezmą za to. 8 minut temu, wrobel_krk napisał(a): Polecicie jakiś build caster, bez szczegółów tylko ogólny kierunek, ale co ma sens bo już mi się łucznik nudzi - w sumie postep zerowy przy tych cenach gearu i graniu 1h dziennie gdzies moze. Mam wrażenia ze drozeje szybciej niz farmie:) Ja dobiłem do 88lvl na ranger i mam takie same odczucia, mimo setek Exaltów to już nie jestem w stanie polepszyć gearu, a brakuje mi dosłownie 3 punkty spirit żeby ostatniego buffa wbić... Tylko amulet kosztuje krocie, a mi divinów nie dropi od tygodnia WCALE. I latam te mapy ciągle tym samym, nic się nie rozwija a XP leci powoli. Raczej do 90 lvl nie dojdę.
Little Sun 61 Opublikowano 29 Września Opublikowano 29 Września Nie no do 92 lvlu imo exp w miarę łatwo leci, później już każda śmierć to nawet i godzina grindu w plecy może być. Ja wydałem ostatnie z 50 div na kusze, ale z 10 mi zostało to mogę się podzielić bo teraz każda zmiana gearu to żonglowanie resami, statami itp. to już faktycznie setki divów potrzeba żeby złożyć coś co ma ręce i nogi i dobry wzrost skok siły. Jak coś to priv, bo i tak prawie już nie gram, czekam na patch. 1
galakty 3 317 Opublikowano 29 Września Opublikowano 29 Września (edytowane) I te śmierci najgorsze są, co prawda nie ginę już często bo w końcu nabiłem shielda i evasion solidnie, ale wciąż jak wpadniesz między mobki to ranger jest bardzo kruchą postacią i progress leci w zapomnienie. A godzinę nadrabiać zgon to ja nie mam czasu bo to już pracę na pełen etat przypomina. Cytadele też mnie denerwują, znalazłem dopiero na 87 lvl i na jednej niestety padłem. I co, szukamy dalej. Eh. Za to marketplace to złoto, to powinno być od premiery w grze. Edytowane 29 Września przez galakty
wrobel_krk 851 Opublikowano 30 Września Opublikowano 30 Września Mam wrażenie że płynniej śmiga z 9950x vs 5800x nawet z 3080 na 3440x1440. Jedna mapkę se zrobiłem i div ze zwykłej skrzynki wypadł te 150% MF robi robote
Imm 275 Opublikowano 1 Października Opublikowano 1 Października Patch 0.3.1 jest już dostępny. Pełna lista zmian i poprawek: https://www.pathofexile.com/forum/view-thread/3862213
galakty 3 317 Opublikowano 1 Października Opublikowano 1 Października Po robocie chętnie popatrzę, bo miałem lekkie znudzenie już mapkami. Największe zmiany jak dla mnie poza tabletami: All Maps now contain Map Bosses (except for some Unique Maps and Hideouts). To complete a Map you are only required to kill the Boss, you no longer have to kill any Rares and you can do as much or as little of the rest of the Map as you please. The size of the following Map Areas has been reduced: Penitentiary, Vaal City, Channel, Bastille, Grimhaven, Epitaph, Oasis, Augury, Hidden Grotto, Wetlands, Savannah, Blooming Field, Rupture, Slick, and Fortress. The Ground Effects for the "of Ice", "of Lightning", and "of Flames" Map Modifiers now cover 75% less of the Map on Tier 1 to 5 Waystones, 68% less on Tier 6 to 10 Waystones, and 62% less on Tier 11 or higher Waystones. Increased the chance of Citadels spawning by 66%. 1
galakty 3 317 Opublikowano 3 Października Opublikowano 3 Października (edytowane) Dobra nagrałem się, poleciało z dysku. Fajnie się gra ale endgame (przynajmniej na Ranger) nudny bo itemy są tak drogie że zanim na nie uzbieram to drożeją znowu i biegam w sumie od tygodnia tym samym gearem. Edytowane 3 Października przez galakty 1
wrobel_krk 851 Opublikowano 3 Października Opublikowano 3 Października (edytowane) Ja chyba D4 sprawdzę bo tez zero progresu a jak d4 nie wciągnie to druga postać tu, znów własny build bo to mi najwięcej fanu sprawiło Edytowane 3 Października przez wrobel_krk 1 1
galakty 3 317 Opublikowano 3 Października Opublikowano 3 Października JA do D4 nie wracam na pewno, tym bardziej ze DLC nie kupowałem i zamiaru nie mam. Może do LE wpadnę, mam postać na endgame ale ledwo liznąłem. 2
raul_ole 153 Opublikowano 4 Października Opublikowano 4 Października Uwielbiałem diablo 2, diablo 3 mnie odrzuciło. Warto kupić za 60 zł żeby przejść kampanie dwoma postaciami?
Rekomendowane odpowiedzi