Dziwne zeby na gali zapowiadajacej gry bylo malo marketingu z zapowiedzi nowych gier Dla ciebie oscary to moze nagrody nic nie znaczace ale gdybys byl po drugiej stronie to bys pisal/myslal innaczej.
Ja poza tym procentem u góry nie widzę użycia tego skilla, którego mam przypisanego do cast of shock, bo jest on prawie niewidzialny na tle innych błyskawic które mam na ekranie. Ja mogę poznać tylko po procentach bo mniej więcej kojarzę. Aktualnie jestem w miejscu gdzie jest mniej mobów, to i wolniej się ładuje, po 10-20% góra, przy większej kupie byłoby szybciej. Nie mam lepszego skilla do wrzucenia w cast of shock, jakiś inny skill z błyskawicą będzie na wyższym poziomie, muszę poczekać.
Chyba, że wziąć dla testu fireball i tam wsadzić wtedy będzie widać częstość użycia tego "bonusu"
Przrciez jak program ingeruje w bios pod windowsem to parametry zostaja, parametry nie zmieniaja sie tylko pod windowsem bo musza byc zaaplikowane w bios, zeby nastapila zmiana. Nawet gdyby tak nie bylo i ladowalo pod windowsem to co to za roznica
Rekomendowane odpowiedzi