be quiet! Pure Power 12 M vs Seasonic Focus GX-750
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez NoviAMG · Opublikowano
Zależy w jakie gry gra, jeśli ustawienia typowo pod wydajność to w większości przypadków taka 4080 powinna go zaspokoić. Kwestia właśnie gier, i w jakie fps celuje? Coś czuję, że chce oleda 240hz i w taki fps celuje, a tu już faktycznie do 4k bym bez 4090 lub odpowiednika nie podchodził. Jeśli 144fps 4k ustawienia nisko-srednie to 4080 powinna już ogarniać. W grach nie esportowych można pograć z lockiem na 80-100fps zawsze na słabszej karcie. -
Przez Asag · Opublikowano
Ogólnie Diablo od trójki strasznie zespoilowało ludzi. Tam pograłeś moment i cyk, wysoki level i full legednarek czy aspektów i tylko już farma lepszych rolli czy levelowanie gemów. Dlatego siadając do POE wiele ludzi się odbija no bo jak to, gram już 20h (nieważne że koksy robią ją już poniżej 8h) i jeszcze nie dość że kampanii nie zrobiłem to nawet gear najlepszy nie poleciał? I właśnie dlatego w sezony w Diablo pogram może z tydzień i mnie odpycha. Totalna nuda i brak jakichkolwiek wyzwań. I mam nadzieję że PoE nigdy nie pójdzie taką drogą. Nie twierdzę że PoE jest perfekcyjne, wymaga jeszcze sporo pracy i balansu, dużo rzeczy jeszcze brakuje. Ale prawda jest taka że to nigdy nie będzie gra dla typowych casuali grających w D4 i mówię to całkowicie niezłośliwie, nie ten typ ARPG. -
Przez Valeri · Opublikowano
@x-kom Cześć, można prosić rabat na https://www.x-kom.pl/p/1281084-laptop-15-16-lenovo-loq-15-i5-12450hx-16gb-1tb-rtx4050-144hz.html ? -
Przez sino · Opublikowano
To jest przestępstwo. Część firm dostała za to niezłe kary, za manipulowanie opiniami (do 10% obrotu), np: https://poznan.wiih.gov.pl/falszywe-opinie-w-sieci-zarzuty/ Tu chodzi też o mega-grube przestępstwo za które Allegro może zostać zlikwidowane w 1 dzień przez rząd. Bo chodzi o handel podrabianymi lekami i jak widać bardzo agresywne promowanie tej kradzieży przez Allegro. Nawet gdybym to ja kłamał to i tak by nie mogli usunąć opinii z tego punktu regulaminu (ale pewnie z innego). Ale ten temat założyłem do czego innego, do sprawy tytułowej i jak się przed tym bronić. Bo bardzo realne, że te skrajnie zawyżone oceny to nie głupota ludzi. Cena to też część produktu. Np. smaczny chleb za 5 zł jest super, a za 500 zł to już dno poniżej czerstwego. -
Przez ghostdog · Opublikowano
Każdy producent robi dobre i słabe modele. Każdemu może przydarzyć się wpadka. Trudno powiedzieć ile laptop wytrwa bez awarii. Ja w robocie głównie mam HP i dają radę. W domu mam staruszka Della (ma już chyba z 10 lat) i 2 letni LG Gram. Nie wiem czy czasem te gamingowe nie będę głośne lub będą się grzały. Tak na szybko spojrzałem, to te laptopy mają w miarę dobre opinie.
-
-
Aktywni użytkownicy
Rekomendowane odpowiedzi