be quiet! Pure Power 12 M vs Seasonic Focus GX-750
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez z1k · Opublikowano
bo to dying light 2 tylko z troche lepsza grafika -
Przez Lameismyname · Opublikowano
@Karro @Tooth Pewnie znowu z nudów szukam miodu we wiadomej części ciała @Tornado3 0,1% LOW i 1% LOW zapewne gorszy jak na 8 rdzeniowcach tym bardziej z 3D keszem. -
Przez Tooth · Opublikowano
Pienidze zainwestuj w siebie bądź odłóż sobie na blizej nieokreślony czas. Zmiana dla zmiany tylko dlatego bo jakaś gra wyszła z słabą opytamlizacją dla mnie to słaby argument na chwile obecną. Daj na wstrzymanie sobe dobry kwartał i popatrz jak będzie to wyglądało -
Przez Krzysiak · Opublikowano
W sumie chyba zawsze miałem szczęście do francuzów, bo od lat czytam że niby mają z nią problemy...a tu 10 lat z nimi - 2 lata z 407, 8 lat z c5x7 (teraz przejęła go żona), żona (obecnie syn) 5 lat z 307sw i zero problemów w tych kwestiach -
Przez Zdzichon · Opublikowano
Bo powinien być jeden tryb w Pro który przy jakości z quality dawałyby 60, ale nie. Performance, quality, performance pro, quality pro, quality pro RT. Nawalili tych trybów, ostatnio DF naliczyli w jakimś tytule 5 albo 6! Na konsoli. Zaraz wjadą suwaki do ustawiania odległości krzaków. Konsole zawsze kupowałem żeby się w to nie bawić tylko wrzucić grę i grać. Tak to się mogę bawić na pc.
-
-
Aktywni użytkownicy
Rekomendowane odpowiedzi