Zdrutowane przez Pentiuma
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez Mistrz zakonu Paladynów · Opublikowano
@azgan A HDR jest już naprawione w d4? czy korzystasz z auto hdr z windowsa? bo hdr w d4 miało zjebaną gammę i jest zbyt jasne i jak by wyprane z HDR w grze. -
Przez Camis · Opublikowano
@ITHardwareGPT Wyjaśnij z obliczeniami. -
Przez hubio · Opublikowano
O k. Rzeczywiście jest niezła jazda. To ja 3,5 roku temu kupiłem prawie o 500zł taniej W normalnej sytuacji ona powinna się mocno przeterminować i jeszcze stanieć, a mamy to: -
Przez Kadajo · Opublikowano
Luz. Nie wiem jak dla ciebie podejście do hobby zmienia hobby. Dla mnie łowienie ryb to łownie ryb, PC to PC a granie w gry to granie w gry. Jak jeden typ jeździ Fiatem 126p bo lubi a drugi Ferrari bo lubi to w obydwu wypadkach hobby jest motoryzacja i typ samochodu tego nie zmienia. -
Przez Fenrir_14 · Opublikowano
@Kadajo może po to żeby napędzać i tak już galopujące FOMO ? Mamy okres dużej niepewności co się wydarzy na rynku komponentów i w zasadzie cała branża PC dzisiaj to jeden wielki znak zapytania. To co widzimy natomiast to stały wzrost cen, nie tylko zresztą komponentów ale w zasadzie wszystkiego. Od pandemii raczej rzeczy nie tanieją a jedynie drożeją. Trzeba jakoś ludzi dopingować aby byli skłonni regularenie dokładać do produktów. Tak na chłopski rozum i logikę. @bofff kurde nie wiem co on tam pomodził, mogę swoją listę Ci wrzucić chociaż kurde sporo tego mam
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi