Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

U mnie na 6950XT też ptm niczego nie zmienił względem zwykłej fabrycznej pasty jeżeli chodzi o temp rdzenia, hot spot trochę spadł, wszystko zależy w jakim stanie ktoś miał pastę fabrycznie nasmarkaną ;p w laptopach gamingowych jak to kładłem czy kładli inni na labie i dawali info co miesiąc jak to wygląda to zawsze było na plus + całkowity brak degradacji po czasie ;) Tylko że tam panują temperatury zazwyczaj powyżej 80c pod obciążeniem na cpu i widać przewagę ptm'a nad zwykłą pastą która się od wysokiej szybko degraduje.

Jeżeli ktoś zmienia na karcie i dostaje magicznie znaczny spadek temperatury na rdzeniu (nie mowie o HS) to znaczy że zmieniając na inną świeżą pastę też by tak było tylko że nie na zawsze.

Edytowane przez Send1N
Opublikowano
Teraz, Mar_s napisał(a):

No i jak już w końcu założysz ten plasterek, po dwudziestu próbach, to zawsze będzie idealnie nałożony co przy paście niekoniecznie jest prawdą.  :) 

Chcesz ten drugi karton kupić za 15 + 5 zł wysyłka DPD do punktu? 

Opublikowano

@Mar_s Zdrutowałem paczkę dla Ciebie. Sporo kur i jów przy tym poleciało bo nie dość, że ten płyn to jeszcze przeskakiwanie między oknami na telefonie aby to wypełnić to też szkoda szczepić ryja. Jeszcze mi jeden kod na tanią paczkę zeżarło bo się blik zawiesił przy płatności :cenzura:

IMG_20241119_114246.thumb.jpg.fc7cf2a447baef1e696278e6eac9d39e.jpgIMG_20241119_114300.thumb.jpg.ee3791fd290c8cf63e01bfede4626d9e.jpg

Opublikowano

Po tej akcji z płynem lepiej mieć zdjęcia bo zaraz jakiś kurier by chciał szybko hotspot zbić :rotfl2:

A laczki to jakieś podróby co mi je ciocia dała 16 lat temu i mimo upływu czasu nadal są o 4 cm za długie :lol2:

Opublikowano

Czyli już nie rośniesz raczej.  :P 

Też miałem podróby do ogrodu, tylko kobicie oryginały kupiłem żeby fizjo po bazie zabiegowej w "chinolach" za 25 zyla nie latała, bo głupio trochę.  :E 

Dzięki za szybką wysyłkę.  ;)

• Thanks 1

Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto

Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.

Zarejestruj nowe konto

Załóż nowe konto. To bardzo proste!

Zarejestruj się

Zaloguj się

Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.

Zaloguj się
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Popularne tematy

• Najnowsze posty

• Na używane sprzęty obecność oryginalnego opakowania dla mnie to element nieobowiązkowy, aczkolwiek to miły dodatek, jeśli dany sprzęt takowe opakowanie posiada. Natomiast jeśli chodzi o karton z płytą główną, to karton miał tylko płytę główną oraz maskownicę I/O, bez innych dodatków typu płyta ze sterownikami, kable SATA czy instrukcję obsługi, z pewnością poprzedni właściciel wówczas gdzieś to zapodział albo wyrzucił.
    • Uroki grania na premierę. Za parę miesięcy ktoś usiądzie nad tą grą, poczyta Wasze posty i pomyśli "o czym oni gadają?"   Niedawno były podobne przykłady - Dragons Dogma 2, teraz nawet Outlaws zaczyna dostawać zmiany gameplayowe, poprawki i mody, kiedy wszyscy grający na premierę już dawno pokończyli.
    • Miałem to samo. Co do grania, to więcej czasu tracę na problemy techniczne, ustawienie gry niż samo granie, ciężko pchnąć fabułę do przodu jak co raz jakiś cyrk, jak nie crash, to drugi raz pojawił mi się problem z T-pose i 7fps na ekranie, a dopiero co odpaliłem grę, jeszcze nawet nie zdążyłem nic zrobić. Zmieniałem dla testu na 1080p + plus wszelkie dlss, ale nawet w 1080p nie da się grać przez te problemy techniczne, jak nie migotanie cieni - najgorsze jest to jak się wychodzi z budynku, wszystko jakby się ładowało przed nosem. Pierwszy raz mam taki cyrk, choć ostatnio praktycznie nie kupuję nowych gier, to tu się skusiłem i chyba źle zrobiłem, jestem mocno wku..rzony na to jak się gra, bywa ok, ale te babole są nie do naprawienia. Próbowałem wywalić shadery by od nowa zrobił, ale nie mogę się doszukać gdzie jest plik. Dla mnie to ta gra lepiej żeby nie wyszła w takim stanie, niech spieprzają w podskokach. Sorka musiałem wylać swoje "żale" bo wczoraj straciłem tylko czas na próbie grania, bo ciężko się gra jak wszystko migocze dookoła. Kilka restartów gry z każdą zmianą ustawienia, czy to cieni czy co innego... masakra.
    • Tak, Izrael robi dobrze dla zachody wywołując kolejne konflikty na bliskim wschodzie. Już Syria i Libia mam pokazała jak obalanie dyktatorów w tamtym regionie wpływa na Europę. Mało to mamy "gości" pod białoruską granicą.
    • Tak, ramię można, ale nie miałem już możliwości regulacji sprężyny przy samym mocowaniu do monitora i monitor był pochylony. Ergotron HX jest dla monitorów ważących powyżej 9 kg.
  • Aktywni użytkownicy

1. 1
      Jaycob
      Jaycob
      192
    2. 2
    3. 3
      Kelam
      Kelam
      165
    4. 4
      Camis