Zdrutowane przez Pentiuma
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez Gret · Opublikowano
@Brolly a kiedy wbijamy do Ciebie na testy? -
Przez Filip454 · Opublikowano
Uszanowanko. Jak miło zobaczyć po latach te nicki i avatary. Ja nie wiem jakim cudem to tak zapada w pamięć. Rzadko Cię widywałem, a jednak znam 👍 Jak tam Panowie, backupy porobione? Jak coś to zapraszam do tematu archiwizacji. Po zamknięciu zamierzam się podzielić jak najwięcej. Warto byłoby scrawlować wszystkie wątki sylwestrowe itp., ale czasu jest za mało... Jak macie cokolwiek to podsyłajcie do przyklejonego wątku o archiwizacji. Na pewno się przyda wszystko 👍 -
Przez hwdp43 · Opublikowano
https://wydarzenia.interia.pl/raport-bliski-wschod/news-miedzynarodowy-trybunal-karny-chce-aresztowania-netanjahu-je,nId,7860626 Uuuuuu antysemityzm -
Przez Send1N · Opublikowano
Tak było, ograłem wszystkie 3 po kolei, crysis to jeszcze w 2015 roku potrafil wyglądać jak współczesna gra dlatego do tej pory twierdzę że takiego efektu wow jak przy premierze jedynki nic już później nie zrobiło. -
Przez Pawelek6 · Opublikowano
Jasne, tak jak 4K miało być powszechne od 2013 r., od PS4/XO Aczkolwiek przy użyciu DLSS, FSR czy cholera wie czego tam, po zrekonstruowaniu z natywnych 480p, może uzyskają te 4320p przy niestabilnych 30 kl./s, przyjmując oczywiście jakiś generator klatek
-
-
Aktywni użytkownicy
Rekomendowane odpowiedzi