Pentium D 110 Opublikowano wczoraj o 05:41 Autor Opublikowano wczoraj o 05:41 @Mar_s Może z tym głośna to nadużycie, jest słyszalna.
Mar_s 379 Opublikowano wczoraj o 05:49 Opublikowano wczoraj o 05:49 Wiesz co? Szafir którego miałem był faktycznie sporo cichszy ale za to rdzeń miał około 70*, a na GB jest jakieś 60* a nawet mniej, zrób w AB własną krzywą i zobacz czy mocno tempy skoczą
Pentium D 110 Opublikowano wczoraj o 06:01 Autor Opublikowano wczoraj o 06:01 Sprawdzałem już w Adrenalinie bo jak inaczej bym wiedział gdzie wuwuje Warto było zaktualizować HWinfo.
Pentium D 110 Opublikowano wczoraj o 06:28 Autor Opublikowano wczoraj o 06:28 (edytowane) Tamto było na pulpicie i youtube a gierka w tle. To po wyjściu z gry na pulpit. Na wlocie do kompa 27*C. Jest też małe UV zrobione, 79% GPU i 97% napięcia. Edytowane wczoraj o 06:30 przez Pentium D
Mar_s 379 Opublikowano wczoraj o 06:45 Opublikowano wczoraj o 06:45 I tak mało Ja w ogóle nic poza przeglądarką, ale dopiero okno otworzyłem bo duszno było Ok, teraz mnie jest
Pentium D 110 Opublikowano 23 godziny temu Autor Opublikowano 23 godziny temu Poprawiłem dolny wentylator na ramie. Kilka razy go wepchnąłem w jedną i drugą stronę, olej ma bo widać go po odsłonięciu naklejki. Zamontowałem ramkę i dolny już jest cicho, ale teraz ten górny się odzywa Coś musi być zrobione jako tako w obudowie więc aby wentylator który do tej pory był na ramie jest teraz w miejscu oddychatora. Raczej mało dmucha bo niskie obroty ma z rozdzielacza, ale kawałek papieru odpycha. 1
DarkeVo 27 Opublikowano 23 godziny temu Opublikowano 23 godziny temu @Pentium Di jak tam negocjacje? Zeszli z ceny?
ShaDow_Pro 38 Opublikowano 23 godziny temu Opublikowano 23 godziny temu No ciekawe rzeczy się tu dzieją ponownie, zobaczymy jak rozwój sytuacji
Pentium D 110 Opublikowano 22 godziny temu Autor Opublikowano 22 godziny temu 31 minut temu, DarkeVo napisał(a): @Pentium Di jak tam negocjacje? Zeszli z ceny? Pytałem 17h temu, jeszcze brak odpowiedzi ale dopiero minęły 3 godziny robocze. 2
Mar_s 379 Opublikowano 22 godziny temu Opublikowano 22 godziny temu Napisz im że oferta się zmniejsza o 100 zł co każdą roboczogodzinę. 1
Pentium D 110 Opublikowano 21 godzin temu Autor Opublikowano 21 godzin temu (edytowane) 1 godzinę temu, DarkeVo napisał(a): @Pentium Di jak tam negocjacje? Zeszli z ceny? 42 minuty temu, Mar_s napisał(a): Napisz im że oferta się zmniejsza o 100 zł co każdą roboczogodzinę. Proponują 300 zł czyli byłaby za 1200 zł. Moja odp "400 zł i mamy spokojny weekend?" Edytowane 21 godzin temu przez Pentium D
Mar_s 379 Opublikowano 21 godzin temu Opublikowano 21 godzin temu Niech się inni też wypowiedzą ale... Karta jest niby sprawna ale w tym stanie ciężko Ci będzie ją sprzedać pewnie nawet za te 1200 zł, na razie wielką niewiadomą jest to co wypuści AMD w przyszłym roku, ale można zakładać że ceny serii 7xxx lekko spadną. Jak chcesz na niej posiedzieć ze 2 lata to może to nie być taki zły wybór bo w tej kasie raczej nic lepszego nie kupisz, zakładając że karta nie padnie. A powiem Ci że ogólnie karta daje radę, Jedi Survivor śmiga w średnio ponad 100 fps na 3440x1440, za 1200 zł to można dostać używkę 4060 Ti w wersji 8GB, ten Radek wyciera nią podłogę
RyszardGTS 467 Opublikowano 21 godzin temu Opublikowano 21 godzin temu Trzymam kciuki za 400zł Na 99% się zgodzą, sami zaproponowali 300zł a za stówkę więcej pozbędą się "krzywulca". Tylko pamiętaj że karta będzie ciężko sprzedawalna - bez problemu możesz ją sprzedać kumplowi albo w rodzinie, po prostu wszystko wyjaśnisz że technicznie jest wszystko ok. Ale OLX? Allegro? obcej osobie? ciężko będzie.
Pentium D 110 Opublikowano 20 godzin temu Autor Opublikowano 20 godzin temu Zdaję sobie sprawę z problemu przy odsprzedaży bo to był jeden z argumentów jakie podałem za obniżką. Jak się zgodzą i u mnie zostanie to ją sobie kiedyś naprostuje a wydajności starczy na 2 lata lekko więc wtedy różnica już znacząca nie będzie. 1
Mar_s 379 Opublikowano 20 godzin temu Opublikowano 20 godzin temu No to tak jak napisałem, jak chcesz ją zostawić to w tej kasie lepszej nie kupisz A jak jeszcze urwiesz stówę to w ogóle rewelacja, nie wiem czy chcesz sprzedać 6700 XT, ale jak tak to przejście będzie w zasadzie jak za darmo.
Pentium D 110 Opublikowano 17 godzin temu Autor Opublikowano 17 godzin temu @DarkeVo 1500 i miała mieć problem z grzaniem się. Problemu tego nie ma, za to ktoś grał nią w piłkę.
DarkeVo 27 Opublikowano 17 godzin temu Opublikowano 17 godzin temu To mogliby już opuścić to 500 żeby był równy tysiączek 🤭 trochę zabawy z nią będziesz miał ale za te pieniądze 😂
Send1N 396 Opublikowano 13 godzin temu Opublikowano 13 godzin temu 10 godzin temu, Pentium D napisał(a): Najpierw zaklejasz wszystkie możliwe wloty powietrza żeby mniej się kurzyło a pózniej zaburzasz normalny obieg powietrza przyklejając jakiegoś pyrdka w to miejsce
Mar_s 379 Opublikowano 13 godzin temu Opublikowano 13 godzin temu Nie znasz się po prostu, to już wyższa fizyka, nie na słabe umysły! 1
Art385 100 Opublikowano 12 godzin temu Opublikowano 12 godzin temu 49 minut temu, Send1N napisał(a): Najpierw zaklejasz wszystkie możliwe wloty powietrza żeby mniej się kurzyło a pózniej zaburzasz normalny obieg powietrza przyklejając jakiegoś pyrdka w to miejsce To nie pyrdek a oddychacz. 1
Pentium D 110 Opublikowano 3 godziny temu Autor Opublikowano 3 godziny temu (edytowane) 25 minut w space marine 2 na ultra w 1080p 60 fps, karta stock. Niech zrekompensują 400 zł i biorę. Nawet pozytywa wystawię Które gry mocno cisną kartę? Edytowane 3 godziny temu przez Pentium D
Mar_s 379 Opublikowano 3 godziny temu Opublikowano 3 godziny temu Time Spy i Steel Nomad Zapuść jej coś z RT, niech się spoci. Może wymaksowany Wiedźmin 3?
Rekomendowane odpowiedzi