Zdrutowane przez Pentiuma
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez Lameismyname · Opublikowano
Sprawa ma finalny koniec, dzięki uprzejmości kolegi @Galvatron zainstalowałem świeżutkiego 23H2. Nie znalazłem rozwiązania na opisywaną w wątku bolączkę 24h2 chociaż bardzo się starałem - skończyło się jak wyżej. -
Przez crush · Opublikowano
Jest. A Ty jak masz zamiar tak jak na PCL klękać na kolanach przed zarządem CDPR, to szykuj się na całe masy tego typu postów. Szczególnie biorąc pod uwagę, że część ekipy pożegnała się ze studiem, a zatrudniono nieudaczników związanych z tą abominacją Netflixa. -
Przez gerald4kk · Opublikowano
Witam od niedlugiego okresu czasu zauwazyłem nagle chwilowe wzrosty temperatury bez obciązenia ogladania filmu czy przegladania stron z 30-40 do 70 stopni.Procesor to r7 5700x na b350m gaming chłodzony fera 5 zamontowany rok temu i nigdy wczesniej sie to nie zdarzalo a zauwazylem to w sensie uslyszałem jak wentylator wkreca sie na obroty i momentalnie cichnie.Gdzie szukac przyczyn dodam jeszcze ze nic nie było instalowane czy aktualizowane. -
Przez JestemKotem · Opublikowano
Mirtazapine. Jakieś 8 miesięcy, potem odstawiłem. To przy epizodzie, tak to żyje jakoś bez. Kiedyś tak samo myślałem. Teraz widzę w tym dużo logicznych wytłumaczeń zachowań ludzkich, tego skąd się biorą zaburzenia. Wiele też zależy od psychologa, ja po pierwszej byłem strasznie zniechęcony. -
Przez areczek1987 · Opublikowano
Teraz 1440p jest tanie jak barszcz... 4k to jeszcze długo pieśń przyszłości bez zasobnego portfela( chyba że fejk klatki podskoczą a karta będzie odpowiednio na start brlylować) więc można się rozstać z tą smyczą gsync chyba że jeszcze te ich rt interesuje do tej rozdzielczości. Pytanie jak tam(AMD) się poprawi to ostatnie. 1080p z wyścigiem na klatki to zaraz cały zestaw do wymiany...
-
-
Aktywni użytkownicy
Rekomendowane odpowiedzi