Kelam 588 Opublikowano Niedziela o 23:27 Opublikowano Niedziela o 23:27 Jaki obstawiacie wynik meczu vs Szkocja? Nie wiem czemu mi w głowie świta 1:2 dla skąpców. Oby nie.
AndrzejTrg 148 Opublikowano 9 godzin temu Opublikowano 9 godzin temu 15 godzin temu, Kelam napisał(a): Jaki obstawiacie wynik meczu vs Szkocja? Nie wiem czemu mi w głowie świta 1:2 dla skąpców. Oby nie. Gdyby zagrali jak drużyna to śmiało wygramy. Jak zagrają jak zwykle no to innej opcji nie będzie jak 1:3. Kiedy w ogóle grają?
Geble 7 Opublikowano 9 godzin temu Opublikowano 9 godzin temu Potężna Probierzówka dzisiaj o 20:45 na Narodowym. 1
AndrzejTrg 148 Opublikowano 9 godzin temu Opublikowano 9 godzin temu To akurat jak wrócę z roboty to będzie koniec
skunRace 132 Opublikowano 8 godzin temu Opublikowano 8 godzin temu Coś czuję, że właśnie będzie 1:2 albo 1:3 dla Szkocji, ewentualnie remis w najlepszym wypadku.
ghostdog 37 Opublikowano 5 godzin temu Opublikowano 5 godzin temu Szkocja jest na małej fali po pokonaniu Chorwacji. Myślę, że będzie remis lub minimalna wygrana Szkotów. Choć naszych kopaczy nie ma co przekreślać i może zagrają tak jak w pierwszej połowie z Portugalią.
AndrzejTrg 148 Opublikowano 4 godziny temu Opublikowano 4 godziny temu Jak to było? Jedziemy z ...... Czekaj... Wróć
skunRace 132 Opublikowano 3 godziny temu Opublikowano 3 godziny temu Trzeba przyznać jak na naszą reprezentacje to ładnie zapierdzielił, dawno takie bramki u na snie było, szkoda, że tyle minut to zajęło.
Geble 7 Opublikowano 3 godziny temu Opublikowano 3 godziny temu Ale Skolim zayebał brameczkę miód malina trzeba przyznać
łukasz850 14 Opublikowano 3 godziny temu Opublikowano 3 godziny temu (edytowane) Witam polaków w Dywizji B ligi narodów. Zasłużyli na to swoją kiepska grą. Edytowane 3 godziny temu przez łukasz850
Kelam 588 Opublikowano 2 godziny temu Opublikowano 2 godziny temu 22 godziny temu, Kelam napisał(a): Jaki obstawiacie wynik meczu vs Szkocja? Nie wiem czemu mi w głowie świta 1:2 dla skąpców. Oby nie. Wybaczcie - nie chciałem wykrakać . 1
skunRace 132 Opublikowano 2 godziny temu Opublikowano 2 godziny temu 6 godzin temu, skunRace napisał(a): Coś czuję, że właśnie będzie 1:2 albo 1:3 dla Szkocji, ewentualnie remis w najlepszym wypadku. 2 minuty temu, Kelam napisał(a): Wybaczcie - nie chciałem wykrakać . 2
RyszardGTS 341 Opublikowano 2 godziny temu Opublikowano 2 godziny temu 9 minut temu, Kelam napisał(a): Wybaczcie (...) Wybaczamy... a teraz GET HIM!!! 1
AndrzejTrg 148 Opublikowano 2 godziny temu Opublikowano 2 godziny temu (edytowane) 6 godzin temu, skunRace napisał(a): Coś czuję, że właśnie będzie 1:2 Brawo, wygrał Pan talon Edytowane 2 godziny temu przez AndrzejTrg 1
skunRace 132 Opublikowano 2 godziny temu Opublikowano 2 godziny temu (edytowane) Podsumowanie naszej reprezentacji Kamiński w gipsie trzymający się za głowę za to co zrobił, jeszcze nam brakuje bramkarza o kulach. Edytowane 2 godziny temu przez skunRace 1
RyszardGTS 341 Opublikowano 2 godziny temu Opublikowano 2 godziny temu https://www.polsatnews.pl/wiadomosc/2024-11-18/porazka-na-narodowym-polska-przegrywa-ze-szkocja/ Dywizja B wita
RyszardGTS 341 Opublikowano 2 godziny temu Opublikowano 2 godziny temu https://streamable.com/lcw2vo 100% prawdy
Zhao 25 Opublikowano 2 godziny temu Opublikowano 2 godziny temu Zawsze aktualne https://youtu.be/Chhp-DTf-oQ?si=hIWW_ccwWyM8Mvmm&t=10
Rekomendowane odpowiedzi