7800XT do 1440p ??? change my mind :D
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez Send1N · Opublikowano
Obejrzałem wczoraj nie wiążąc zbyt dużych nadziei, położyłem się do wyra pod kołdrę i chciałem po prostu włączyć byle co do spania aby na tym usnąć Myślałem że to będzie kolejny totalnie beznadziejny i do bólu przewidywalny film ze Sweeney i podśmiechiwałem się że oglądałeś tylko dla cycków W tym przypadku jednak miłe zaskoczenie, nie spodziewałem się takiego obrotu spraw, wciągnął mnie na tyle że obejrzałem cały zarywając pół nocki zamiast iść spać, do tego czas trwania taki jak najbardziej lubię czyli lekko ponad 2H, nie skoczył się klasycznie za nim się zaczął jak większość tego typu produkcji po 1h20min, ode mnie takie 6.5/10 -
Przez Paarthurnax · Opublikowano
To już 4 lata... jak ten czas zapierdziela. Patrząc na to ile jest czynników niekorzystnych dla obrońców i działań podejmowanych lub zaniechanych przez inne kraje, które w efekcie końcowym szkodzą, to i tak nie można im umniejszać ducha walki. Pomimo aspektów historycznych, gdzie Polacy niejednokrotnie wykazywali się heroizmem, to jestem przekonany, że nasza obecna mentalność nie udźwignęłaby takiego ciężaru aż tak długo i chyba szybciej byśmy się złamali, a nasze "elyty" jako pierwsze uciekały by do USA. Raczej USA nie będzie się aż tak w to mieszać. Mają zbyt dużo swoich problemów a to nie jest kilku godzinna operacja tylko walka z partyzantką na olbrzymim terenie. To by musiało wyglądać jak równanie z ziemią Palestyny, tylko że na dużo większą skalę i przy setkach tysięcy ofiar, w tym również po stronie amerykanów. https://www.money.pl/gospodarka/srebro-we-krwi-meksyk-na-skraju-wojny-domowej-gospodarka-placi-od-lat-7257777363175872a.html Chyba kruszec poleci do góry. -
Przez galakty · Opublikowano
Z tej trójki to Scala. -
Przez AndrzejTrg · Opublikowano
Ale po prawnej to nowa agentka Scully? Bo jak reboot to oznacza to samo co oryginał tylko w odświeżonej wersji? Czarno to widzę 🙂 -
Przez kapcer · Opublikowano
Podoba mi się bardzo jak szybko przeszliśmy od Audi RS5 do starej Meganki.
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi