Środek do czyszczenia ekranów
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez Suchy211 · Opublikowano
Ale jednak powinno, tu ma rację. Skazani za najcięższe przestępstwa, takie za które dostaliby karę śmierci/najcięższy możliwy wyrok powinni pracować w celu utrzymania się. Nawet pod rygorem niepodania środków niezbędnych do życia. Oczywiście przez to że zamknięci trzeba by było im tą pracę zapewnić. Nie widzę powodu aby na przykład seryjni mordercy, złodzieje mordercy, gwałciciele mordercy mieli wszystkie te prawa, które maja inni ludzie. Siedzenie tylko w zamknięciu, zwłaszcza że w coraz lepszym standardzie to po prostu za mało. A nawet gdyby mieli być utrzymywani, to pieniądze z ich pracy powinny iść na fundusz osób poszkodowanych i ich rodzin przez zwyroli takich jak oni. -
Przez wrobel_krk · Opublikowano
@SylwesterI. My tu w te nie gramy, superposition 1080p extreme/time spy ale zwykły -
Przez GordonLameman · Opublikowano
I komu? Tobie? Czy może białym, którzy na pracy tych czarnych zbili sobie gigantyczne majątki? -
Przez narmiak · Opublikowano
No właśnie to jest główny powód dla którego wybrałem najmocniejszego neta, jakiego oferowała wtedy Netia. Bardziej mi zależało na uploadzie, niż downloadzie. Co noc robię kopię przyrostową na NASa którego postawiłem u rodziców, a co miesiąc pełną, plus co tydzień od nich z domu leci kopia pełna do mnie. Gdybym mógł mieć symetryka 300/300, to wolał bym takie rozwiązanie, niż obecne 1000/300. -
Przez MrKetiw · Opublikowano
Ja już bym 4070 Ti wymienił na coś innego co dodałoby mi z 30% wzrost fps
-
-
Aktywni użytkownicy
Rekomendowane odpowiedzi