Myślę, że i jedno i drugie, znaczy i jest kryzys chipów i jest pazerność biznesów, które nawet mając stany magazynowe kupione po starych niższych cenach, już zwietrzyli interes i stwierdzili, że zaczną sobie zarabiać wcześniej. Nic na to nie poradzisz, biznes to biznes, celem jest maksymalizacja zysku.
Nie da się jednak nie wierzyć w kryzys, skoro producenci RAM i dysków mają podpisane kontrakty na gigantyczne dostawy miesięczne.
Niestety nastały trudne i dziwne czasy na rynku komputerów osobistych.
Jako tzw. lurker - jeśli nie zbanujecie tego hmm "dzbana". To wtedy sam was zgłoszę do ABW, SKW, Papieża czy co tam leci w kolejności. LITOŚCI. Można pierdzielić trzy po trzy ... ale bez przesady.
Co mi jeszcze przychodzi do głowy, to po instalacji odepnij ten dvdrom na usb, może on powodować te restartowanie(wiem że może i głupie, ale nie zaszkodzi spróbować). I nie używaj tych driver boosterów itp to jest największe dziadostwo jakie może być
Czemu? Wyłączone aktualizację już od czasów win7 i problemu nie ma. Instaluję z miesięcznym lub większym opóźnieniem do zawsze i dla mnie te newsy o problematycznych aktualizacjach są opowieściami z mchu i paproci
Tyś to jest hardkor
Rekomendowane odpowiedzi