-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez Ryszawy · Opublikowano
MSI Afterburner dziwnie mi się zbiesił. Zabrał 1/3 wydajności z 4080 Super i nie chciał oddać. Jak się okazało trwało to już dłuższy czas. Na OSD wszystko niby w porządku, zrobiłem kiedyś undervolting, więc pokazywał poprawnie napięcie 0.900v i taktowanie pamięci (+1000), nic podejrzanego. Ale zupełnie przypadkiem wyłączyłem ostatnio profil i wróciłem do ustawień fabrycznych. No i niezłe zdziwko, bo zamiast 55 fps, nagle zobaczyłem coś ponad 80. Wyłączenie profilu i włączenie go z powrotem nic nie dawało. Dopiero tymczasowe przełączenie na inny i powrót do starego przywróciło wydajność. Co to za klątwa? -
Przez Pawelek6 · Opublikowano
Morał z tego taki, że w momencie premiery UE6, piątka stanie się (może) w końcu używalna Może był ładnie, ale nie ma co na siłę bronić tego silnika, jak to parę osób uporczywie robi. Piękne, zamknięte i bez rozgrywki demka, to nie do samo co pełnoprawna gra, a te leżą na UE5 jak na razie. side pisał zresztą wyżej co się bezpośrednio dzieje na forum UE. Zwróćcie uwagę ile silników było mniej lub bardziej przyzwoitych parę lat temu używanych, część z nich nadal jest i co? I da się, jakoś się wszyscy tak nie rzucali na UE jak obecnie. Niech się czepią w końcu fizyki, inteligencji przeciwników/npc itp., ponieważ to nadal stoi, a nie raz to mamy wręcz regres i starsze gry potrafią być lepsze. Co po pięknej oprawie jak wszystko sztywne i głupie jak beton. -
Przez kamilos69 · Opublikowano
W podglądzie to właśnie wygląda tak o czym piszę.
-
-
Aktywni użytkownicy
Rekomendowane odpowiedzi