Płyta pod 9800x3d
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez ghostdog · Opublikowano
Pewnie ten sędzia zdaje sobie sprawę, że za ok. 2 lata będzie zmiana władzy. A Matecki pewnie wszystko załatwiał na gębę, pod papierami podpisywali się inni. Przecież on był posłem, a nie urzędnikiem z ministerstwa czy urzędu. Tak samo z jego robotą. Co mu zrobią, że brał kasę a kadrowa i przełożony nie wymagali od niego stawiania się w pracy i wykonywania czynności z zakresu obowiązków -
Przez Imm · Opublikowano
Ekranizacje książek to zupełnie specyficzna kwestia, bo masz często dość szczegółowy opis jak wyglądają bohaterowie, sceny, zachowanie itd... i tego nie powinno się zmieniać, wiadomo. Pisałem raczej o oryginalnych produkcjach, a nie typowych ekranizacjach. W takim wariancie nie widzę nic złego w tym, co sobie scenarzysta wymyśli jeśli taki serial/film broni się jakością. -
Przez ghostdog · Opublikowano
Ja największy sentyment mam do seriali z dreszczykiem z czasów vhs (głównie na podstawie książek Kinga). To pewnie przez sentyment, za dzieciaka uwielbiałem te produkcje: Bastion z 1994 Burza stulecia z 1999 The Langoliery z 1995 -
Przez lukadd · Opublikowano
Pominąłeś, "albo i nie" Nvidia przecież może zrobić superki nie dorzucając nawet grama vram To tylko odgrzewany kotlet który może być potencjalnie wydany, albo nie będzie. Zresztą w chinach już chyba nawet bez nvidii przerabiają 5080tki na wersje 32GB Jest Super bez udziału nvidii
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi
Opublikowane przez lukadd,
3 reakcje
Pokaż odpowiedź