Płyta pod 9800x3d
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez Jaycob · Opublikowano
Przecież także są? Tutaj masz "krzyżyki", a wrogowie mają czerwone kropki, albo ikonki są z czachami. -
Przez maras2574 · Opublikowano
Co za dużo to nie...gra Kiedyś takich cudów (modów) nie było i trzeba było dawac radę To jest strefa wykluczenia i lekko być nie może -
Przez Zachy · Opublikowano
@Kadajo young padawan... i have the high ground now! -
Przez Vulc · Opublikowano
Działa Wam opcja blokady FPS w ustawieniach? Dałem na 60 i oczywiście nadal przy włączonym FSR latają jak wściekłe w zakresie 50-100. Ogólnie pochwaliłem się wcześniej, że gra chodziła w 60 klatkach. A więc to było do momentu wyłączenia jej i włączenia ponownie. Po tym spadło do 50. Trochę teraz peniam przed ponownym wyłączaniem, bo od jutra będę jechal w cinematic 30 fps. Generalnie z ustawieniami graficznymi jest cyrk. Każda zmiana przynosi inne efekty i nie ma żadnej powtarzalności. -
Przez lukadd · Opublikowano
Ta gra to w obecnym stanie padaka totalna Jak jesteś masochistą to graj. Odpaliłem to na jakieś ~1.5h w gamepassie dzisiaj. I totalnie nie mam ochoty tego dalej testować W końcu weekend się zaczyna więc wolę sobie pograć w coś zamiast testować ten badziew Odpalam zaraz Frostpunka 2, aby sobie po prostu pograć. Stalker 2 to tak jak mówi ostatnie kilkadziesiąt stron tego wątku, niestety na obecnym etapie gruba niedoróbka. Kilka miesięcy minimum zajmie im ogarnięcie tego bajzlu do chociaż przyzwoitego poziomu i to jeszcze wraz z pomocą moderów. Wtedy będzie można się zastanawiać czy to zaczynać.
-
-
Aktywni użytkownicy
Rekomendowane odpowiedzi