Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Godzinę temu, DżonyBi napisał(a):

Pojawiła się na Amazonie w UE. Dostępność się poprawia i moze cena spadnie ponizej 1700 zl.

Screenshot_20241210_125935_Chrome.jpg

Poniżej 1700, to już jest super cena , ale i tak te 1740-50 za płytę ze średniej półki, z takim wyposażeniem, to nie jest zła cena.. Bez podatku, ta płyta kosztuje 1415..

Opublikowano
3 godziny temu, DżonyBi napisał(a):

Tyle, ze sprzedaje jakis Interbit, a nie Morele.

2 sztuki, już poszły(chyba, że jakiś błąd był) xD.. Ludzie, są chorzy na punkcie tej płyty..

Opublikowano (edytowane)

Zrobil pewien Pan tier liste i umiescil Nove w gupie S-tier uwzgledniajac cene MSRP. Ludzie maja pretensje pod jego filmem, ze plyta nie wstaje na EXPO. Cena tez juz dawno nieaktualna, ale fama poszla, ze najlepsza plyta i tak zostalo. Oczywiscie bardzo dobra plyta, ale bez przesady.

Edytowane przez DżonyBi
Opublikowano
W dniu 13.12.2024 o 19:10, DżonyBi napisał(a):

Zrobil pewien Pan tier liste i umiescil Nove w gupie S-tier uwzgledniajac cene MSRP. Ludzie maja pretensje pod jego filmem, ze plyta nie wstaje na EXPO. Cena tez juz dawno nieaktualna, ale fama poszla, ze najlepsza plyta i tak zostalo. Oczywiscie bardzo dobra plyta, ale bez przesady.

Masz już tego Strixa?

Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto

Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.

Zarejestruj nowe konto

Załóż nowe konto. To bardzo proste!

Zarejestruj się

Zaloguj się

Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.

Zaloguj się

• Popularne tematy

• Najnowsze posty

• Wszystko można modyfikować,kwestia kosztów bo koszty decydują czy to ma sens.   Mody AIO w których wykorzystasz ori węże wymagają złączek kompresyjnych, zwykle jak padnie pompa ASETEK w AIO GPU jest taka jazda. ASETEK nie ma w ofercie części zamiennych do swoich pomp a jest mega gruzem który sypie się zawsze...zawsze,to tylko kwestia czasu więc mamy takie patenty jak w RTX 3090 Kingpin jak pompa zdechnie.           W skrócie,bierzesz węże dokładnie takiej średnicy jak masz ori węże w AIO,plus złączki kompresyjne do nich i można kombinować. Prawdopodobnie takich końcówek jak na foto pokazałeś w sklepach w PL nie dostaniesz (nie wiem na 100%,nie szukałem tego) ani nic co do nich pasuje bo to tylko w AIO jest używane więc hybryda jest konieczna z gratami typowymi w CLC.   Wykonalne ale...nie robiłem takich patentów. Nienawidzę AIO. Jeden jedyny PC u mnie ma AIO360 do CPU i do GPU. Wyjątek od reguły,nie użyję więcej AIO w żadnym PC...jakość pompek ich odgłos pracy ich awaryjność kompletnie mi nie pasuje.         Więcej fotek masz tutaj: https://www.facebook.com/photo/?fbid=1348718275525228&set=pcb.1348722042191518
    • Czyli nic się nie opłaca kupować oprócz 5090. Spoko. Pewnie w wątku samochodowym tyż się nic nie opłaca kupować oprócz Maybacha czy cóś.
    • Inaczej. Tak naprawdę nikt nie jest w 100% normalny. Ludzi, których za takich uznajemy mają na tyle małe zaburzenia, że zwykłe osoby ich nie dostrzegają. Jednak po wizycie u psychologa coś im wyjdzie. Nie bez powodu sami psycholodzy również poddają się terapii.   Ogólnie jak wyżej, można się duuużo dowiedzieć o zachowaniach i przede wszystkim... o sobie. Dlaczego jest tak, a nie inaczej. Problem polega tylko na tym, że terapia trwa latami. Coś co zostało utrwalone przez lata przeżyciami, często od dziecka itd., nie da się ot tak odkręcić. No i oczywiście psycholog to też człowiek i ma swój charakter, więc nie zawsze pierwszy to będzie akurat ten dla nas. Jednemu podejdzie pierwszy, a innemu trzeci np.
  • Aktywni użytkownicy

• Dodaj nową pozycję...