Dratwa 19 Opublikowano 10 Stycznia Opublikowano 10 Stycznia ja widzę sporą przemianę w zachowaniu użytkownika hwdp43, przez te wszystkie lata spędzone na PCLabie jak i tutaj, śmiem twierdzić, że jest poprawa, jest bardziej komunikatywny i otwarty na ludzi, co za tym idzie konwersacje z nim są bardzo przyjemne 1
Colicab 36 Opublikowano 11 Stycznia Opublikowano 11 Stycznia (edytowane) 16 godzin temu, Dratwa napisał(a): ja widzę sporą przemianę w zachowaniu użytkownika hwdp43, Piękna sprawa 1 minutę temu, Colicab napisał(a): pudzian_aznia.mp4 Edytowane 11 Stycznia przez Colicab 2 1 1
leelooo 360 Opublikowano 11 Stycznia Opublikowano 11 Stycznia W dniu 10.01.2025 o 17:02, Dratwa napisał(a): ja widzę sporą przemianę w zachowaniu użytkownika hwdp43, przez te wszystkie lata spędzone na PCLabie jak i tutaj, śmiem twierdzić, że jest poprawa, jest bardziej komunikatywny i otwarty na ludzi, co za tym idzie konwersacje z nim są bardzo przyjemne
leelooo 360 Opublikowano 12 Stycznia Opublikowano 12 Stycznia taka podnieta byla na labie ze nowe forum, nowe bicie rekordu, ze trzeba sie rejestrowac, a tu stypa jak uj ryszard draniu
Dratwa 19 Opublikowano 12 Stycznia Opublikowano 12 Stycznia życie wszystkich dobiło, a zamknięcie laba było gwoździem do trumny. Dopamina zeszła i nikomu nie chce się już prowadzić rzetelnych i wartościowych dyskusji.
leelooo 360 Opublikowano 12 Stycznia Opublikowano 12 Stycznia 11 minut temu, Dratwa napisał(a): życie wszystkich dobiło, a zamknięcie laba było gwoździem do trumny. Dopamina zeszła i nikomu nie chce się już prowadzić rzetelnych i wartościowych dyskusji. dobrze ze ty jestes. bo wontek by w ogole zdechl
Dratwa 19 Opublikowano 12 Stycznia Opublikowano 12 Stycznia ja dobrze o tym wiem, każdy - nawet z Moto - tylko czeka aż napiszę kolejny świetny post
leelooo 360 Opublikowano 12 Stycznia Opublikowano 12 Stycznia 29 minut temu, Dratwa napisał(a): ja dobrze o tym wiem, każdy - nawet z Moto - tylko czeka aż napiszę kolejny świetny post gdybys odszedl z tego wontku, to porownalbym to do odejscia hefnera z plejboja 1
Colicab 36 Opublikowano 13 Stycznia Opublikowano 13 Stycznia STOP! Teraz białko! twittervid.com_weirddalle_35ad24.mp4
GordonLameman 8 459 Opublikowano 13 Stycznia Opublikowano 13 Stycznia Stjepan kiedy zaczniesz słuchać jakiejś dobrej muzyki?
leelooo 360 Opublikowano 13 Stycznia Opublikowano 13 Stycznia bylem na rybach 0191_089c.mp4 Godzinę temu, GordonLameman napisał(a): Stjepan kiedy zaczniesz słuchać jakiejś dobrej muzyki? słucha dobrej, nie przedadzaj 0577_2416.mp4
leelooo 360 Opublikowano 14 Stycznia Opublikowano 14 Stycznia 0190_53d0.mp4 0270_c41c.mp4 0744_e7de.mp4 1130_9b69.mp4
Dratwa 19 Opublikowano 15 Stycznia Opublikowano 15 Stycznia jaka, ja to lubie pomidorową z ryżem albo ze świderkami
Rekomendowane odpowiedzi