Bicie rekordu
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez Karro · Opublikowano
w marcu jak kupowałem to było 600zl różnicy -
Przez LeBomB · Opublikowano
Tak, wystarczy, bo potwierdziłeś, że zależy im na państwie wyznaniowym, które ustala prawo pod wyznanie. To potwierdza też wszystko inne o czym było Ci pisane, że chodzi o narzucenie ideologii prawem. W mojej opinii jest to równoznaczne z wsadzeniem kija w mrowisko i jeszcze większej polaryzacji obywateli tym razem pod kątem wyznaniowym. -
Przez bourne2008 · Opublikowano
Kartę już sprzedałem ale faktycznie "klik/klak" powodował losowe restarty. Tylko na tej płycie był problem, na poprzednich ASUSAch tyle, że z prockiem Intela, problemów nie było. Miałem spore obawy ale na ALC4080 jest całkiem dobrze, gra to przyjemnie jak na integrę. Dodatkowo tym sterownikiem Nahmic/A-Volute można fajnie podbajerować dźwięk. -
Przez GordonLameman · Opublikowano
No nie. Nasza historia pokazała nam, że dostosowanie się UE i skorzystanie z członkostwa w UE dało nam skok cywilizacyjny. Czy wiesz jaka jest cena wolnego handlu z UE? Cena, którą płaci teraz UK czy Szwajcaria? Pytam, bo mogę to opisać, ale być może wiesz i nie chcę banałów opisywać. Nie ma "marksizmu" w UE. A ekologia nie jest marksizmem. Nie, bycie propolskim nie oznacza bycia prorosyjskim. Ale konfederacja za często bywa proruska, aby to zignorować. Przynajmniej w mojej ocenie, przykładnego lewackiego patrioty, który płaci kilkanaście tysięcy złotych podatku miesięcznie i nigdy nie pobierał zasiłku dla bezrobotnych, ani nawet nie brał dofinansowania od państwa. Interes narodowy to sojusz z silnym ugrupowaniem. każdy Sojusz, tak jak np. małżeństwo, ma swoją cenę. Tą ceną może być konieczność wydania odpowiedniego %PKB na sprawy wojskowe, albo przyjęcia odpowiedniej legislacji. Jakiekolwiek twierdzenia Konfederatów dotyczące UE i bycia "silnym" są w zasadzie na pokaz. Tak jak u Orbana. On też jest hardy wobec UE tylko na potrzeby wewnętrzne. I nie - Węgry nie wyjdą z UE. Bo wiedzą, że to się opłaca. Ale tworzenia wroga w osobie UE na potrzeby wewnętrzne po prostu się opłaca. Można omamić młodych twierdzeniami o lewakach, marksistach, złej ekologii i sterować ich nienawiścią dla własnych celów. -
Przez Michaelred · Opublikowano
I co w związku z tym. To, że ktoś jest bezrobotny to znaczy z automatu, że chce zwiększenia socjalu? Może nie wiesz, ale ludzie są "bezrobotni" z różnych powodów. Nie koniecznie dlatego, że nie mają z czego żyć, albo nigdzie nie pracują. Dla przypomnienia. Oryginalna wersja brzmi tak
-
-
Aktywni użytkownicy
Rekomendowane odpowiedzi