kamassss 9 Opublikowano 8 Listopada Autor Opublikowano 8 Listopada (edytowane) Edytowane 8 Listopada przez kamassss
Rogi_ 7 Opublikowano Niedziela o 14:18 Opublikowano Niedziela o 14:18 Zaznaczę tu tylko swoją obecność.
copyname 15 Opublikowano Niedziela o 16:53 Opublikowano Niedziela o 16:53 nawet ten temat został przeniesiony?
Ayane 12 Opublikowano Niedziela o 22:33 Opublikowano Niedziela o 22:33 8 godzin temu, Rogi_ napisał(a): Zaznaczę tu tylko swoją obecność. Rogi 1
RyszardGTS 300 Opublikowano Poniedziałek o 17:27 Opublikowano Poniedziałek o 17:27 W dniu 10.11.2024 o 17:53, copyname napisał(a): nawet ten temat został przeniesiony? Obowiązkowo
p_rafal 1 Opublikowano Wtorek o 11:17 Opublikowano Wtorek o 11:17 (edytowane) Miałem pisać - gdzie jest Rogal? O, Ayane Edytowane Wtorek o 11:32 przez p_rafal .
Jinx 5 Opublikowano 14 godzin temu Opublikowano 14 godzin temu W związku z niezgodnością z Regulaminem, temat zostaje zamknięty i przeniesiony do Śmietnika. Proszę przeczytać Regulamin. Kolejne wypowiedzi niezgodne z Regulaminem będą karane. 1
JestemKotem 11 Opublikowano 2 godziny temu Opublikowano 2 godziny temu W dniu 5.11.2024 o 00:59, lewuS napisał(a): wrócił najlepszy wątek ever where stjepan, kozian, atom, manieeq, klocuch, kujtek, colicab i reszta Jak mogłeś mnie nie wymienić?! 1
JestemKotem 11 Opublikowano 2 godziny temu Opublikowano 2 godziny temu 3 minuty temu, lewuS napisał(a): o kurwa kiton :O Też jestem zdziwiony, że tu jestem W sumie ciekawi mnie jak się życie potoczyło Labowiczom. Czy Zigu dalej jest byznesmenem? Czy Duniek dalej robi szalone projekty? Atą został milionerem? Kozia w psychiatryku? Stjopa dalej sączy tanie piwo?
lewuS 14 Opublikowano 2 godziny temu Opublikowano 2 godziny temu atą zawsze był milionerem. kozian tak się wkręcił że przejął stanowisko prezesa podlaskiego związku psychiatryków
lewuS 14 Opublikowano 2 godziny temu Opublikowano 2 godziny temu 1 minutę temu, JestemKotem napisał(a): Masz z nim kontakt?
Rekomendowane odpowiedzi