Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
4 minuty temu, lewuS napisał(a):

jebałem 3 lata na Islandii, covid zmusił mnie do powrotu i tak się złożyło że zostałem w tej chujni :E 

W Polsce jest zajebiscie.

• Haha 1
Opublikowano
1 minutę temu, Vujo napisał(a):

a ja realnie z 10min XD

Ja mam autem 3min XD

Z tym, że robię u siebie od kilku lat :faja:

1 minutę temu, Stjepan napisał(a):

Nie jako pracownik gospodarczy, pięć minut od domu. :D 

Ważne, że robota jest.

Ja chyba dojrzałem, to nie te czasy, że się z Marcina i Orlenu cisnęło :E

Opublikowano
1 minutę temu, RyszardGTS napisał(a):

O wiem kogo mi jeszcze brakuje, np: Sfinksa i Colicaba :)

Sfinksa dawno nie było na labie, ale Colicab się pojawiał - wyślę mu PMkę, niech wpada na ITH.

co

licab

• Like 1
  • Haha 1
Opublikowano
7 minut temu, hwdp43 napisał(a):

Faktycznie :/ na labie chyba z 10k postow mi nie nabilo  ...

Celowy zabieg. Bo wtedy "kto miał dłuższego" pokazywał licznik postów.

Pilarczyk celowo to zrobił. Czy kogoś to zniechęciło "do śmietnikowania"? raczej nie, a nawet śmietnik tak przed 2010-2011 był wg mnie najpopularniejszym działem na forum, ludzie byli w śmietniku bardziej wyluzowani i bardziej pogadali szczerze o wszystkim i o niczym.

Opublikowano
Teraz, JestemKotem napisał(a):

Kolega prowadzi Pszok. Jak masz w okolicy to dogadaj się z właścicielem/dzierżawcą. Tam byś miał perełki :E

Ja mam ze śmietnika perełki, stary co ludzie wyrzucają. :E  muszę se do domu kupić fotel Diablo, zajebiście wygodne są, ten mój w kapcioże robi robotę. :E

Opublikowano
1 minutę temu, RyszardGTS napisał(a):

Celowy zabieg. Bo wtedy "kto miał dłuższego" pokazywał licznik postów.

Pilarczyk celowo to zrobił. Czy kogoś to zniechęciło "do śmietnikowania"? raczej nie, a nawet śmietnik tak przed 2010-2011 był wg mnie najpopularniejszym działem na forum, ludzie byli w śmietniku bardziej wyluzowani i bardziej pogadali szczerze o wszystkim i o niczym.

Ale na starej wersji forum po wejsciu w profil pokazywalo wszystkie posty . Po aktualizacji juz nie ...

Opublikowano
Teraz, Stjepan napisał(a):

Ja mam ze śmietnika perełki, stary co ludzie wyrzucają. :E  muszę se do domu kupić fotel Diablo, zajebiście wygodne są, ten mój w kapcioże robi robotę. :E

Na pszoka jakie rzeczy ludzie przywożą, to byś się zdziwił. Jakiś czas temu kumpel dzwoni - Ty bo coś unitry przywieźli.

Wzmacniacz WS 432 + gramofon GS 431 w pięknym stanie. 100% sprawne :E

Opublikowano
Teraz, JestemKotem napisał(a):

Na pszoka jakie rzeczy ludzie przywożą, to byś się zdziwił. Jakiś czas temu kumpel dzwoni - Ty bo coś unitry przywieźli.

Ja mam lampę, wkrętarkę, kompy, myszki, fotel kuźwa masakra. :E  Lubię moją robotę, idę nie ma stresu, jest spoczko. :D

Opublikowano
1 minutę temu, JestemKotem napisał(a):

Nom, a teraz nowa Unitra za wzmak 20k plus 20k za gramofon :E

Opublikowano

Coli był na początku września, wcześniej też w miarę regularnie wchodził.

PMka wysłana, nawet jak zamkną forum to dostanie info o PMce na maila (i przeczyta całość, bo jak PMka jest krótka to pokazuje całość - przeważnie 2-3 pierwsze linie)

No to pozostaje czekać na Colicaba :)