JestemKotem 19 Opublikowano Poniedziałek o 16:54 Opublikowano Poniedziałek o 16:54 U Stjopy to możliwe Może jakiś autorski temat wjedzie - znaleziska i ich recenzje. Coś cisza nastała tutaj po ostatnim boomie.
Jinx 38 Opublikowano Poniedziałek o 18:08 Opublikowano Poniedziałek o 18:08 Wszyscy siedza na labie i kopiuja posty. 1
RyszardGTS 368 Opublikowano Poniedziałek o 20:28 Opublikowano Poniedziałek o 20:28 Wcale nie, to to samo forum tylko w innym świecie multiverse
Colicab 12 Opublikowano Poniedziałek o 20:37 Opublikowano Poniedziałek o 20:37 15 godzin temu, Bono_UG napisał(a): Chcesz powtórkę? Co o przypomina, że trzeba jakoś zarchiwizować PW, mam tam masę haków na ludzi Efekt motyla, przez to laba zamknęli
Filip454 81 Opublikowano Wtorek o 07:55 Opublikowano Wtorek o 07:55 W dniu 17.11.2024 o 00:45, Colicab napisał(a): Cały dzień leży PCLab, co kliknę jakies subforum np Moto to wywala błąd IE + na wylogowanym rób.
Vujo 14 Opublikowano Wtorek o 13:30 Opublikowano Wtorek o 13:30 18 godzin temu, MoNoX napisał(a): Zgubiłem się lol monoxik :red:
JestemKotem 19 Opublikowano Wtorek o 18:43 Opublikowano Wtorek o 18:43 Cześć, Ale dzisiaj w pracy miałem meksyk. Połowę czasu za kółkiem, połowę uwijanie się jak w ukropie.
Vujo 14 Opublikowano Wtorek o 18:59 Opublikowano Wtorek o 18:59 u mnie szczyt sezonu, ale wyjebane jajca, prowizji za to nie mam karbon ciulu, chodz tu
CarboniX 12 Opublikowano Wtorek o 19:01 Opublikowano Wtorek o 19:01 idem, u mnie w robo standard, nadgodziny ile chce, zycia brak XD 1
CarboniX 12 Opublikowano Wtorek o 19:04 Opublikowano Wtorek o 19:04 ja w burdelu, vujo moja burdelmama 1
CarboniX 12 Opublikowano Wtorek o 19:11 Opublikowano Wtorek o 19:11 6 minut temu, hwdp43 napisał(a): Ile za godzine ? jakbys zapytal 10 lat temu to tez by nie bylo cie stac :red: 2
CarboniX 12 Opublikowano Wtorek o 19:16 Opublikowano Wtorek o 19:16 11 minut temu, Vujo napisał(a): dalej glupi, tak jak byles gupi to ty jestes bucu z wuwua 1 minutę temu, Vujo napisał(a): thantor wruc juz nie wruci, zacipowal sie
Vujo 14 Opublikowano Wtorek o 19:28 Opublikowano Wtorek o 19:28 10 minut temu, CarboniX napisał(a): gupi to ty jestes bucu z wuwua chamie ze wsi ty
JestemKotem 19 Opublikowano Wtorek o 19:34 Opublikowano Wtorek o 19:34 31 minut temu, Vujo napisał(a): ja w burdelu, carbon moj alfons 29 minut temu, CarboniX napisał(a): ja w burdelu, vujo moja burdelmama Stjopa jest gospodarczym a się nie wstydzi. Jeden pewnie pies, drugi xionc
CarboniX 12 Opublikowano Wtorek o 19:34 Opublikowano Wtorek o 19:34 5 minut temu, Vujo napisał(a): chamie ze wsi ty jakbym na starego laba wrucil, buc bucem zostanie ehhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh wies przeszkadza? nie mialbys co jesc bez tej wsi :red: 1 minutę temu, JestemKotem napisał(a): Stjopa jest gospodarczym a się nie wstydzi. Jeden pewnie pies, drugi xionc na produkcji pracuje, zadowolony? XD
Rekomendowane odpowiedzi