Bicie rekordu
-
Ostatnio przeglądający 1 użytkownik
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez Joloxx9 · Opublikowano
Ekhm, ale kolego, wiesz że microsoft posiada chmure azure, na której to msfs jest oparty? Azure jest automatycznie skalowane, oni maja skopany kod i tyle. Blizzard w końcu to w wowie ogarnął a silnik pamięta czasy Warcrafta 3. No ale jak się przenosi jak najwięcej do chmury a potem testuje na produkcji to tak jest. Daliby preload jak ludzie, odpalili premiere w ciągu dnia po kilka stref czasowych na raz to nie, jebudub wszystko na raz, niech się kwadryliard terabajtów pobiera, co może pójść nie tak. -
Przez B166ER · Opublikowano
O! A ileż to masz lat Gordon bo tak po prawdzie nigdy nie oceniałem ludzi po wieku a raczej po danych które generują ;-) Znaczy się nie badałem wnikliwe każdego "interlokutora" (PCL) pod tym kątem. Nie wiem czy winnym Ciebie pytać co sądzisz o nazywaniu kobiety, istoty szczególnie wrażliwej na upływanie czasu ... czy to O.K. nazywać ją leciwą czy stara boś Ty kontrowers pełną gębą ;-P Pamiętam zaś że przeginałeś po całości czemu dałeś przykład już dziś w nowych pieleszach. Przypominając jednak że pomimo sporów z Tobą kiedy miał być permban wstawiłem się za Tobą choć istniały we mnie obawy że to może źle wpłynąć na postrzeganie innych Użytkowników. Bądź zdrów Gordon! -
Przez Element Wojny · Opublikowano
To nie jest żaden plot-twist, tylko wymysł którego nikt nigdy nie podchwyci w przyszłości. Jeśli kiedykolwiek powstanie jakaś kolejna gra w tym uniwersum, będzie to coś zupełnie innego. Dokładnie, szkoda wysiłku tych uzdolnionych, którzy włożyli w tą grę mnóstwo pracy. -
Przez zxc · Opublikowano
W podobnym budżecie, ok. 1000zl masz już x870, nie lepiej?
-
-
Aktywni użytkownicy
Rekomendowane odpowiedzi