Bicie rekordu
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez Marcusfff · Opublikowano
Tak są, można też wykonać je samemu. Wymyśliłem jednak takie rozwiązanie, zobaczymy jak się sprawdzi -
Przez Marcusfff · Opublikowano
To trzeba dać reverse blade również tyłem tyłem Jak masz czas na zakupy, to poczekaj. Może akurat wprowadzą takie wentyle, skoro debiutowały już w obudowach. Oatatbio też szukałem wentyli do kompa, który buduję i trochę pożalę się na bq! Uwielbiam ich produkty i dwa ostatnie kompy miałem wypełnione ich wentami i używałem ich zasilaczy. Niestety, mają wąską i trochę anachroniczną ofertę. Brak białych zasiłek albo choćby kabli, ograniczone możliwości daisy chain wentyli, brak reverse blade, brzydkie tyły wentyli. Zgadzam się z przedmówcą, że te płaskie ringi są super, ale jedna lub szerokie podpory silniczka z widocznymi kabelkami nie dają poczucia i wyglądu premium. Do tego naklejka z kodem modelu i napisem "Made in China" zniechęca do pokazywania ich inaczej niż przodem. -
Przez Frog67 · Opublikowano
Musze przyznać ze mutanty i dziki dostały całkiem mocnego nerfa, dziki to teraz z bliska jednostrzalowcy z shootguna, a mięsacze na dwa strzaly i po sprawie. Teraz to spokojnie moge wbijać w cale stado dzików. czy mięsaczy albo to gnat taki dobry -
Przez Filip454 · Opublikowano
Jejku, ile Wy musicie mieć testosteronu, że te wojenki polityczne wychodzą ciągle poza wątek Pożyczcie no trochę -
Przez Vulc · Opublikowano
Buda NZXT H6 Flow. Płyta taka sama jak moja, co częściowo jest tutaj problemem, bo ten Tomahawk ma spory radiator na sekcji VRM. Otwory montażowe zbyt blisko górnej części obudowy sprawiają, że AIO z tak grubą chłodnicą, będzie kolidować z płytą główną. A Freezer 3 jest wyraźnie grubszy od mojego Atmosa 360. Sporo producentów obudów podaje w specyfikacji top clereance, więc warto to sobie zawsze sprawdzić.
-
-
Aktywni użytkownicy
Rekomendowane odpowiedzi