Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
52 minuty temu, JestemKotem napisał(a):

Serwis zamknięty do nowego roku :E

O ile nie będzie żadnej nagłej awarii, mam wolne do 6.01 :metal:

Ja mam wolne od 24 do 30, też dobrze. :D

Whyski się piję, chatę ogarnołem, Blade Runer 2049 w otdwarzaczu, totalny chilliout.

Opublikowano
35 minut temu, Stjepan napisał(a):

Ja mam wolne od 24 do 30, też dobrze. :D

Whyski się piję, chatę ogarnołem, Blade Runer 2049 w otdwarzaczu, totalny chilliout.

To już nie mogli dać Ci wolnego do nowego roku aż?

7 minut temu, Colicab napisał(a):

co

nie moglem bo hawu robil mi renkom

Oplułem monitor, wycieraj to teraz

Opublikowano
1 minutę temu, JestemKotem napisał(a):

To już nie mogli dać Ci wolnego do nowego roku aż?

Oplułem monitor, wycieraj to teraz

Tak jest ok. :D

Mam wino Shogun kto chce je wychlać, dobre roczne, nie śmigane. :E

Opublikowano (edytowane)

Kiciok ja znam życie, wiem jak jest, teraz jest dobrze, nie narzekam, kompy ze śmietnika są, telefony, tablety też, puszki też i inny złom, mam swoją miejscówkę w robocie, 2 min do domu jak mi się chcę srać. :E  Mongoły poszły w tango. :D  Spoko kumpli z roboty też mam, od wiosny do jesieni chlemy na działeczce i żremy grilla, kuźwa jest zajebiście. :D

Edytowane przez Stjepan
Opublikowano

Gdybyś mieszkał bliżej, to komputerowego szpeju miałbyś pełno. Mam takiego ziomka który nie raz przychodzi jak coś potrzebuje. Ja to i tak utylizuje, a czasami wręcz szkoda. Teraz mam z 10szt Delli z procesorami i5 2gen, 14 cali, pójdą w śmieci.

Tak samo z konsolami. Teraz jakiś młodziak zabrał ode mnie kilka ps3 Slim i Super Slim.

Ja za to upolowałem u starszej księgowej PC pokroju Durona, może Athlona XP ale w pięknym stanie (poza kondensatorami strzelonymi) i jego sobie zrobię bo ma wartość dodaną - oznaczenia naszego lokalnego komputerowego, już niestniejącego.

• Like 1
  • Upvote 1
Opublikowano

Kumple z roboty to się dziwią, że ja potrafię wyjąć lapka z czarnego kontenera i go uratować, działa. :E  Mała inwestycja, małych dysków SSD mam trochę do dyspozycji, jak czegoś to za grosze kupię w necie i lapkot śmiga, ze śmietnika, czarnego lub żółtego kontenera, jakiś czas temu kumpel przyniósł mi workek z biedry gier na PC oryginalnych. :E

Teraz lecą wesołe przeboje Chingis Khana. :E

Opublikowano

Mam gdzieś IBMa Thinkpada 600. Nie wersja "E", tylko czyste 600. Ktoś przyniósł mi "na części". Laptop z 98 roku bateria trzyma godzine. Win 98 SE.

Z resztą pisałem Ci chyba o nim. Jest na handel. Pisałem do tego jutubera zmaslo o nim ale coś mi się wydaje, że on tylko za darmo by chciał :E

Opublikowano (edytowane)

No no dogadamy się Panie Kocie. ;) Teraz Mongoły mordują. :E

Na celowniku urlopowym mam Czechy drugi raz na dłużej, Państwa Bałtyckie, Finlandię, Norwegię jeszcze raz, Islandię, Mongolię, Japonię. :E

Edytowane przez Stjepan
Opublikowano (edytowane)

Mongoły już powalczyły teraz leci sobie k-rock, bardzo lubię te dziewuszki, zawsze mnie odprężają. :D

Panie z północy Polski, dużo kilometrów, z kumplem pewnie śmigniemy, ale można się zgadać w Pradzę. :D

Lepsze niż orginał sexy korean rock. :pozdro:Perkusitka to jest baby doll, najbardziej niedostępna jest druga solówka, gitara prowadząca, fajna dziewucha cały czas się uśmiecha, basistka robi swoje i jest zajebista, wokalista ok ale nie w moim typię. :E

Edytowane przez Stjepan