JestemKotem 35 Opublikowano Poniedziałek o 18:22 Opublikowano Poniedziałek o 18:22 U mnie teściowa mocno w prawo skręciła ostatnio, będzie ciekawie Już wczoraj mieliśmy przedsmak
hwdp43 258 Opublikowano Poniedziałek o 20:16 Opublikowano Poniedziałek o 20:16 5 godzin temu, Dratwa napisał(a): masturbacja
Jinx 90 Opublikowano Wtorek o 14:17 Opublikowano Wtorek o 14:17 W dniu 23.12.2024 o 14:30, Dratwa napisał(a): betonowe złoto czyli nieróhomości? Tak, bierzesz kredyt, kupujesz mikroapartamęt od Kuby Midela i czekasz aż wzrośnie o 30 procent. No chyba, że nie wzrośnie wtedy się z nim bujasz i płacisz zawyżone raty, ale jesteś rętierem.
Dratwa 10 Opublikowano Wtorek o 20:39 Opublikowano Wtorek o 20:39 6 godzin temu, Jinx napisał(a): Tak, bierzesz kredyt, kupujesz mikroapartamęt od Kuby Midela i czekasz aż wzrośnie o 30 procent. No chyba, że nie wzrośnie wtedy się z nim bujasz i płacisz zawyżone raty, ale jesteś rętierem. ja jebix, tam już duże kwoty pewnie lecą, wolę coś bezpieczniejszego
lewuS 33 Opublikowano 17 godzin temu Opublikowano 17 godzin temu 1 godzinę temu, Stjepan napisał(a): wszystko pięknie fajnie ale zamiast l&m obowiązkowo viby 1
Stjepan 491 Opublikowano 11 godzin temu Opublikowano 11 godzin temu Grałem z młodym w Worms W.M.D i Talisman, gość 10 lat, po woli ogarnia pecetowe granie.
kamassss 60 Opublikowano 9 godzin temu Autor Opublikowano 9 godzin temu 7 godzin temu, lewuS napisał(a): wszystko pięknie fajnie ale zamiast l&m obowiązkowo viby Najlepsze były L&M Forward, ale same kosztowały co najmniej 15 zl. Ewentualnie Nevady niebieskie całkiem smaczne i tanie
Rekomendowane odpowiedzi