kamassss 60 Opublikowano 31 Grudnia 2024 Autor Opublikowano 31 Grudnia 2024 51 minut temu, JestemKotem napisał(a): Zazdroszczę jeśli masz jeszcze zapał do gier. Ja już próbowałem kilka razy i bez skutku. ostatnio mnie wzięło na Enemies Teritory, ale za dużo cheaterów. To przejsciowe. Znowu to zostawie i bede patrzyl sie w pusty monitor i głaskał kota jak zazwyczaj
Colicab 16 Opublikowano 31 Grudnia 2024 Opublikowano 31 Grudnia 2024 Słabo się ten rekord bije,wszyscy starzy
Ayane 13 Opublikowano 1 Stycznia Opublikowano 1 Stycznia Godzinę temu, Colicab napisał(a): Słabo się ten rekord bije,wszyscy starzy W pleckach strzyka
JestemKotem 37 Opublikowano Środa o 11:31 Opublikowano Środa o 11:31 12 godzin temu, kamassss napisał(a): ostatnio mnie wzięło na Enemies Teritory, ale za dużo cheaterów. To przejsciowe. Znowu to zostawie i bede patrzyl sie w pusty monitor i głaskał kota jak zazwyczaj No właśnie próbowałem ostatnio Half Life 2 i AoE II HD, max parę godzin. Za to puzzle mnie wciągnęły. 11 godzin temu, Ayane napisał(a): W pleckach strzyka Ty już jakoś po 50tce jesteś, dobrze pamiętam?
hwdp43 309 Opublikowano Środa o 13:04 Opublikowano Środa o 13:04 15 godzin temu, kamassss napisał(a): Siedzę z kotem na kolanach Z kiciokiem ?
Ayane 13 Opublikowano Czwartek o 18:39 Opublikowano Czwartek o 18:39 W dniu 1.01.2025 o 12:31, JestemKotem napisał(a): Ty już jakoś po 50tce jesteś, dobrze pamiętam? No, prawie, prawie. Dinozaury pamiętam.
JestemKotem 37 Opublikowano Czwartek o 20:02 Opublikowano Czwartek o 20:02 Godzinę temu, Ayane napisał(a): No, prawie, prawie. Dinozaury pamiętam. Jezu i w dodatku demencja, plecie coś o dinazaurach... Współczuje
Pawelek6 93 Opublikowano Piątek o 12:27 Opublikowano Piątek o 12:27 Na rekord to idą, ale w politycznym oraz w wątku o nowych "gejforcach"
GordonLameman 988 Opublikowano Piątek o 13:57 Opublikowano Piątek o 13:57 Za offtop czuję się troszkę współodpowiedzialny
Ayane 13 Opublikowano Piątek o 16:20 Opublikowano Piątek o 16:20 20 godzin temu, JestemKotem napisał(a): Jezu i w dodatku demencja, plecie coś o dinazaurach... Współczuje Nooo Tu demencja, tam bolące plecki, tam siwy włos, nic tylko trumnę wybierać
JestemKotem 37 Opublikowano Piątek o 17:55 Opublikowano Piątek o 17:55 1 godzinę temu, Ayane napisał(a): Nooo Tu demencja, tam bolące plecki, tam siwy włos, nic tylko trumnę wybierać Jak wybierzesz to pisz, może też się skusze jak będzie promka "W dwupaku taniej" czy coś. 1
JestemKotem 37 Opublikowano Niedziela o 17:47 Opublikowano Niedziela o 17:47 U mnie może 3cm śniegu. Lekki mrozik. Ogólnie licha ta zima.
lewuS 34 Opublikowano Niedziela o 20:43 Opublikowano Niedziela o 20:43 https://jbzd.com.pl/obr/3956338/gta-radio
Rekomendowane odpowiedzi