Skocz do zawartości

Ankieta - Tematy polityczne na forum

Czy jesteś za tym aby na forum pozostały tematy polityczne?  

116 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy jesteś za tym aby na forum pozostały tematy polityczne?

Ankieta została zamknięta

• Aby zagłosować w tej ankiecie, prosimy się zalogować lub zarejestrować.
  • Ankieta została zamknięta 2024.11.12 o 08:13

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)
2 godziny temu, Zhao napisał(a):

Nic nie podpisywałem - nie będą mnie chcieli to odejdę i tyle

@Topek

Haha - myślisz,że nie wiem kim jesteś? xD

Ale co ty mnie straszysz czy jak, czy próbujesz swoje ego z laba przenieść tutaj :lol2: Napisałem co sądzę o tym temacie i tyle. Więc schowaj kule, i idź gdzie indziej wróżyć :)

Edytowane przez Topek
Opublikowano

@TopekProponuję zostawić ten temat. Nawet jak wyzywałeś (lub nie), to i tak bez znaczenia. Kosy, winy i bany na labie nie mają przełożenia na ith. Nikt za darmo bana tutaj nie wlepi.

@ZhaoDla jasności - ani ty, ani kadajo mi nie przeszkadzacie;). W sumie niby czemu, skoro poza ukryciem paru postów nie mieliśmy jakiś specjalnych interakcji na linii mod-user:E. Moim zdaniem wasza pomoc się przyda:P

Opublikowano

Ja tam osobiście z moderacją na Labie nie miałem większych problemów, co trzeba było przyjąć na klatę, to się przyjęło i tyle xD Kadajo i Zhao mają duże doświadczenie z Labika i byli chętni, więc bez ceregieli ich wziąłem, proste.

Co do ankiety, to raczej rzeczywiście nic się tu już nie zmieni, ale poczekamy z ostatecznym werdyktem do jej zamknięcia. Zakładając, że skończy się, jak jest obecnie, to dorzucę tylko od siebie trzy grosze odnośnie stylu moderacji, jaki osobiście uważam za sensowny. Mianowicie wiadomo, że są pewne sytuacje, kiedy trzeba zainterweniować (np. groźby karalne), ale znaczna część raportów, jakie widziałem z tego wątku, to zgłaszanie postu, w którym ktoś wrzucił kilka linków z informacjami nie po myśli zgłaszającego, a to, że ktoś kogoś nazwał "lewakiem" czy "pisiorem", itd. Z takimi pierdołami raczej nie będziemy nic robić, jak się będziecie nawzajem w dyskusjach politycznych traktować, tak będziecie mieć :)

Natomiast w kwestii dawnych zatargów z czasów PCLaba, jak najbardziej rację ma @Kelam. Mamy nowe rozdanie, stare urazy trzeba puścić w niepamięć, żeby nie rzutowały na relacje między Forumowiczami w nowym miejscu. Ktoś miał z kimś kosę na Labie, trudno, lepiej zapomnieć, żeby nie popaść w niepotrzebny konflikt z "prawem" i zostać wysłanym na przymusowy urlop w Bieszczady :hihot: To tyle ode mnie.

• Like 1
  • Upvote 1
Opublikowano (edytowane)
6 godzin temu, Mar_s napisał(a):

Tutaj tak nie jest i nie będzie, dyskusja ma po prostu trzymać pewien poziom, co oznacza dyskusję bez wulgaryzmów i zbyt napastliwych wycieczek osobistych. Reszta raportów jest ignorowana, a dostajemy ich sporo.

A jaki jest precedens odnośnie ruskiej propagandy? Rosyjska propaganda to treści mające na celu wypaczać percepcję konfliktu, np. przedstawiając Ukrainę jako agresorów czy prowodyrów konfliktu. Czy jest problem dyskutować na temat tego, że umówmy się, Ukraina (ani USA, ani Unia itd) to nie jest bajeczna demokracja itd czy podawanie strat ukrainy?

Edytowane przez łukasz850
Opublikowano
4 minuty temu, łukasz850 napisał(a):

Czy jest problem dyskutować na temat tego, że umówmy się, Ukraina (ani USA, ani Unia itd) to nie jest bajeczna demokracja itd czy podawanie strat ukrainy?

Świetne pytanie z setką odpowiedzi.

Dla mnie już etap budowania morale minął. A konstruktywna krytyka jest zdrowa.

Opublikowano
10 godzin temu, EvilKillaruna napisał(a):

Czemu zatem tych złych, stronniczych, nepotycznych, reagujących selektywnie moderatorów z Laba, ośmielających się brać udział w dyskusjach wraz z innymi użytkownikami, macie tutaj?

Przecież nie jesteś moderatorem więc w czym problem? Na Labie to co wyrabiałeś w offie i covidowym raczej nie tworzy kolejki chętnych na twoją moderację :faja:

• Like 1
Opublikowano

Zaglosowalem na tak, lubie czasem wejsc poczytac co ludzie pisza, jakie maja opinie. Jestem zdecydowanie na nie jesli chodzi o wylewanie wiadra pomyj na innych za odmienne zdanie.

• Upvote 1