Zgłoś
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez tuhmunud · Opublikowano
Pozycje z Oficjalnych sklepów są bezpieczne. Keyshopy na gg.deals mają pozaznaczane "zagrożenia": Jak klikniesz to pokaże się co jest "nie tak": Jeśli chodzi o poszczególne przypadki, to moje doświadczenie pokrywa się z tym co napisał Reddzik. Z Instant Gaming nie miałem problemu. Z innych Gameseal i Driffle nie miałem problemów. Chyba najbezpieczniej omijać po prostu kluczykownie-bazary (G2A, Kinguin, Gamivo etc). -
Przez Vulc · Opublikowano
Zgadza się, bodajże na forum BSN ludzie próbowali liczyć sprzedaż na PS5 na podstawie aktywnych kont z trofeami z tej gry. Inna sprawa, że jeśli nie będzie się czym chwalić, EA chwalić się nie będzie. Na konsolach pewnie trochę ludzi kupiło, bo tam jednak grunt korzystniejszy. Czym więcej screenów oglądam, tym bardziej żałuję, że lokacje to jeden z niewielu powodów, dla których chciałbym grę obadać. Nawet jeśli to nie jest mój styl, miejscówki mają swój urok. Tego odmówić nie mogę. -
Przez jagular · Opublikowano
Wierzę że jest większe prawdopodobieństwo kontraktów dla Polski wtedy, kiedy Zachód będzie je rozdawać, niż kiedy będzie je rozdawać pan Putin. No wiesz, może jakieś chociaż materiały budowlane, meble, śrubki, gwoździe i inne. Jeżeli w sytuacji rozdawnictwa kontraktów Polsce, krajowi sąsiadującemu z Ukrainą nic nie wpadnie, to będzie za to można winić nieudaczność polskiej strony, a nie Trumpa, Putina, czy innych Marsjan. -
Przez Grandal · Opublikowano
Temat zbiorczy o laptopach Gigabyte/Aorus. Dyskusja, rozwiązywanie problemów, porady, opinie... itd. -
Przez Ozzbi · Opublikowano
a 78oox3d pójdzie gdzie do lamusa ..... ??? to wciąż mocny CPU
-
-
Aktywni użytkownicy