-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez Mar_s · Opublikowano
Panowie, na spokojnie, przypominam o tonowaniu wypowiedzi, ograniczmy rzucanie "śmieciami", "ścierwami" i podobnymi epitetami. Każdy może wierzyć w co mu się podoba, oraz może swoje poglądy głośno wyrażać, przypominam że mamy w Polsce wolność słowa gwarantowaną przez konstytucję, dokładniej jest to Art. 54. -
Przez SethJames · Opublikowano
U mnie widzę ze prosiaki są już dostępne w sklepie odbiór osobisty odrazu, napęd kiedyś kupiłem czeka nierozpakowany. Jestem rozczarowany sama konsola po materiale DF, ale i tak nie wykluczam ze jutro pociągnę za spust i przetestuje ten cały pssr osobiście, czekam na wrażenia i konstruktywna krytykę tych co kupili dzisiaj i oczywiście maja doświadczenie z OG ps5 i będą testować te same gry -
Przez prystek · Opublikowano
nie wiem czy ty jesteś głupi , prowokujesz czy jesteś" śmieciem "i ruskim propagandysta - nie wiem ? ale wiem jedno ze cos z tobą jest nie tak i opowiadanie takich bzdur i głupot jest porostu nieludzkie , można byc szurem ale nawet to ma granice pracowalem z dziewczyna ktorej kuzynka zginela w buczy idz jej to powiedz w twarz bohaterze za monitora- zwykle szurowskie ..... nie da sie jak takie bzdury i konfederacko ruska propagnade i wymysł chorego umyslu czyta sie na Polskim forum @_forfun_daj typa do ignorowanych i trafi tam gdzie jego miejsce- na smietnik -
Przez hopes · Opublikowano
Jakie ramy polecilibyście 2x32? Zawsze miałem wrażenie że g. skill ma lepsze xmp expo ale nikt ich nie poleca ostatnio.
-
-
Aktywni użytkownicy