Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Pytanie co dokładnie chcesz. Tak sobie kółka pojeździć, czy coś więcej jak kariera czy różne wyścigi z botami.

AC z modami i autami od RSS czy vrc jest ok do tego pierwszego.

Kariera z otoczka F1 da ci głównie F1 od cm, nic innego nie ma. AMS2 jest też bardzo dobrym wyborem do klasycznych bolidów, ale jest dość wymagające.

Co do F1, no cóż, 20 czy 21 są ok ale nie wiem czy je można kupić jeszcze. Co wersji 2020 jest ciekawy mod na mistrzostwa 98-07.

W GP jest teraz 24, więc też można sprawdzić. 

• Like 1
Opublikowano

Zależy mi na jak najlepszej fizyce i FFB, kariera nie gra roli, multi też nie póki co bo od tego mam LMU. 

Chciałem po prostu jakieś realne wrażenia mieć, nie będę się przeszkalał na F1, po prostu chciałem spróbować.

Czemu AMS2 jest wymagające? Chodzi o PC czy samą jazdę? :E 

I pewnie raczej starsze generacje F1, bo te obecne z tymi śmiesznymi turbo zabawkami za plecami kierowcy to mnie nie kręcą w sumie :E 

Opublikowano

AMS jest wymagające jeśli chodzi o jazdę. Jak fizyka i ffb to jest AC i bolidy od RSS czy vrc, nic innego nie ma ale to tylko do hotlapow. W AMS można sobie wyścigi z botami zrobić bo te nie są tak tępe jak w AC ;)

• Upvote 1
Opublikowano

To porównam sobie AC oraz AMS2, bo w sumie Questa 3 mam to fajnie by było się pościgać z botami w F1 (a tam i retro jest, też fajna zabawa). AC zostaje tylko hotlap w pojedynkę faktycznie.

Jeśli chodzi o multiplayer to zostaje LFM, AC ma VRC właśnie, a AMS2 Formula 3.

Opublikowano (edytowane)
12 godzin temu, Dominix napisał(a):

Co do F1, no cóż, 20 czy 21 są ok ale nie wiem czy je można kupić jeszcze. Co wersji 2020 jest ciekawy mod na mistrzostwa 98-07.

Nie można, chyba że jakiś sklep ma zaległą wersję pudełkową. W '23 kupiłem takiego leżaka F1 2021, bo już nie była dostępna oficjalnie (!). A co warte zaznaczenia, to ostatnia część bezpośrednio Codemasters, EA zdążyło się już pojawić, ale jeszcze tylko jako znaczek wydawcy, bo to było chyba tyle co po przejęciu studia.

@galakty możesz jeszcze spojrzeć na dawną serię Grand Prix. Czwórka nadal wygląda ok (sezon '02, więc masz V10-tki); a jak grafika niestraszna z '96, to druga część, która ostatnio dostała moda przywracającego do życia na nowe systemy: KLIK.

Edytowane przez Pawelek6
  • 4 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...