Co sądzicie o tym zestawie [4000zł]
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez bleidd · Opublikowano
Już mi się trochę tego nie chce ciągnąć, zwłaszcza że nie padło tutaj żadne stwierdzenie, że wysoki moment sprawi, że A2 będzie biło rekordy przyspieszenia. Średnio mogę się odnieść do tego jak działa silnik elektryczny w moim Q5 bo mocniejsze wciśnięcie gazu powoduje od razu odpalenie spalinowego. Tym niemniej patrząc, że ma on zaledwie 24 KM (i 230 Nm) to bardzo sprawnie rozpędza to 2tonowe auto. Biorąc pod uwagę tę 1-2 sekundy jakie mijają aż spalinowy przejmie rolę to auto nieźle nawet wyrywa się do przodu - nie spodziewałbym się tego po 24 KM i 2t auta. Tym niemniej to jest test trochę "pi razy oko" bo trudno tutaj o dogodne warunki porównawcze. -
Przez łukasz850 · Opublikowano
rosja trzyma wysokie stopy ,zeby nie bylo hiperinflacji. ruscy bija sie o biedną ukrainę, sama rosja ma kilakanscie razy wiecej surowocw niz ukraina -
Przez trepek · Opublikowano
Albo na lewackie, ekoterrorystyczne i zgniło unijne samochody elektryczne. -
Przez AndrzejTrg · Opublikowano
Masz odzew? Masz i to w ciągu kilku minut. Człowiek chce pomóc, zachować jakiś porządek a nie burdel, to jeszcze szydzić z niego będą. -
Przez TmK · Opublikowano
Jak dla mnie nie powinno się porównywać 1 do 1 rynku konsol i pc. Wiem, że obecnie podzespoły do blaszaków są na jakimś irracjonalnym poziomie, ale odkąd kręci się ten rynek konsole rządziły się zawsze innymi prawami pod tym względem. W czasach np. PS4, które kosztowało bodaj $399 też nie złożył byś nawet namiastki dobrego peceta, który by działał podobnie w takim Uncharted 4 itd.
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi